Ayşegül bu defa savaşta!

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
vişne
Super Friend
Super Friend

Ayşegül bu defa savaşta!

Mesaj gönderen vişne »

Çocukluğumuzun önemli kahramanlarından Ayşegül, kimi zaman hastalanırdı öykülerde, kimi zaman okula başlar ya da farklı bir coğrafyaya yola çıkardı.Onun seyahatleri çocukların küçük dünyalarında kapılar açar, hayal dünyalarını her satır arasında farklı bir heyecana taşırdı.
Resim

Bu kitapların okurlarıyla birlikte Ayşegül de büyüdü ve kirlenen dünyaya daha içeriden bakma imkânı buldu. Kemal Gökman’ın çizgi romanında Ayşegül bu defa zayıflamış, yorgunluktan gözlerinin altı çökmüş haliyle; pembe dünyadan sıyrılarak hayatın gerçeklerinin en acı yaşandığı bir mecraya, Irak’a gidiyor. Kemal Gökman’ın Ayşegül’ü Irak’a götürme nedeni, alışılmışlıkları kaşıyarak altından duyarlılıkları çıkarmak. İnsanların yastık altı vicdanlarında bir tentürdiyot olmaktansa, küçük bir kesik, yara olmak. Zira küçük bir yara, küçük bir acı olmalı ki acının evrensel boyutlarını hissedebilmek için bir arzu olsun. Altı aylık hazırlık, dört aylık çizimin ardından Ayşegül Irak’tayı ortaya çıkarmış çizer, serinin bundan sonraki kitabında Ayşegül Tatilde’yi çizmek istiyor. Fakat görünen o ki Ayşegül’ün bir sonraki yolculuğu da Ortadoğu’nun farklı bir ülkesinde gerçekleşecek..

Kaynak: Aksiyon haber
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

ne çok okurdum..bir de köpeği vardı sanırım bunun.. ayşegül tatile giderdi falan ah ah. keşke atmasaydım şöyle bir göz gezdirirdim nostalji yapardım.sağol vişnecim..ayşegülü de uydurdular zamana.
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
vişne
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen vişne »

Hiçbir şey masumiyetini koruyamıyor mu ne? Çocuk masalları bile kan kokuyor artık!

Hayallerimi geri verin bana.
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Evet, benim de vardı bir sürü Ayşegül hikayelerim. Çok severdim, hepsini bir oturuşta okumak isterdim.
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
Kullanıcı avatarı
argetlam
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen argetlam »

ah ,ah ne günlerdi o günler hayatımın baharında Ayşegül ile coşar ,Ayşegül ile ağlardım (hatırmıyorum ağlatıyor muydu?)Şaka bir yana gerçekten eğlenceli kitaplardı..Keşke atmasaydım....zaten bir ayşegül bir de şeker kız candy vardı... bilmem hatırlarmısınız ama Candy nın sevdiği sarışın bir çocuk vardı ona aşık olmuştum(çocukluk)
[b]ѕüтℓü çαу[/b]
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

kesinlikle ya..:(
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]