Yukarıdaki belgeyi yayınlayan sitenin amaçlarımız adlı yazısının başlangıç bölümü aşağıdadır.Belgeye bakınca arkadaşların Türkiye'yi hakkıyla tanıtmak için ne kadar ve ne yönde çaba gösterdikleri açıkça anlaşılıyor!..
Evet ellerinden geleni yapıyorlar anlaşılan!..
"Sitemiz temelde yabancılara Türkiye'yi tanıtmak amacı ile kuruldu. Yurt dışında yaşayanlar daha iyi bilir : ülkemiz maalesef hiç de hak ettiği gibi tanınmıyor ve de tanıtılmıyor. Bu konuda üzülüp, sinirlenip, aklımıza gelen her yetkiliye yıllarca sitem ettikten sonra, başkalarını suçlamak yerine, biz de kendi çapımızda elimizden geleni yapma kararını aldık."
Belgeye bakıp gerisini siz düşünün!..
DOSTÇAKALIN!..
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]
maaleseff...ama hayret ettim ; - haftada 5 gün erkeğin (evin reisinin) ayakları ovalana ovalana yıkanacak diye bi madde koymamışlar..
heralde nasıl olsa mecbur diye düşünmüşlerdir.. tööbe yaa
maaleseff...ama hayret ettim ; - haftada 5 gün erkeğin (evin reisinin) ayakları ovalana ovalana yıkanacak diye bi madde koymamışlar..
heralde nasıl olsa mecbur diye düşünmüşlerdir.. tööbe yaa
bayıldım ya yazına elif hanima gelince allah kolaylık versin ona abi kadın bunu kabul ettiyse silah zoruyladır lozanda bile boyle agır şartlar yoktu yav
Vallahi he..Böyle antlaşma mı olur?Allahtan siyasi antlaşmalar gibi süresi yok, mesela 10 yıl olsa anlaşmanın süresi, 11. yılın ilk günü Elif elektrikli testereyle Atamer'in üstüne yürürdü heralde