Sergen : "Hakeme Takıldık", FB 2 - 2 BJK

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
sunlife
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 257
Kayıt: 28-10-2005 18:32
Konum: mersin

Fb:2-bjk:2

Mesaj gönderen sunlife »

Kadıköy'de yer yerinden oynuyor. 2006'nın ilk derbisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş Şükrü Saraçoğlu'nda kozlarını paylaşıyor. Tuncay'ın golüne, Sergen 67 ve 72. dakikada cevap verdi. Nobre 72'de durumu 2-2 yaptı.

Fenerbahçe ezeli rakibini yenerek, şampiyonluk yolunda Galatasaray'a karşı 3 puanlık avantajını sürdürmeyi amaçlıyor.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Selçuk Dereli, Bülent Gökçü, Mustafa Emre Eyisoy

Fenerbahçe: Rüştü, Serkan, Önder, Luciano, Ümit, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex, Anelka, Nobre
Beşiktaş: Cordoba, Mustafa, Koray, Gökhan Zan, Çağdaş, Ahmed Hassan, Kleberson, Tümer, Mehmet, Sergen, Gökhan Güleç

Goller: Dk. 57 Tuncay, Dk.67-72 Sergen, Dk. 76 Nobre
Sarı kart: Dk. 7 Ahmed Hassan

4. dakikada Alex'in soldan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde Tuncay'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

6. dakikada Tuncay'ın ceza alanı dışından sol çaprazdan şutunda, top uzak direğin yanından auta çıktı.

9. dakikada Tümer'in ceza alanı dışından sert şutunda, meşin yuvarlak direğin yanından auta gitti.

21. dakikada Tuncay'ın pasıyla ceza alanına giren Appiah'ın vuruşunda, kaleci Cordoba topu kornere çeldi.

25. dakikada ani gelişen Fenerbahçe atağında Anelka'nın sağdan ortasında ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kalan Nobre'nin vuruşunda, kaleci Cordoba'nın son anda çeldiği topu Mustafa kornere attı.

29. dakikada Kleberson'un pasıyla ceza alanının sol çaprazında kaleci Rüştü ile karşı karşıya kalan Ahmed Hassan, Rüştü ileriye çıkınca açısını kaybetti ve topla ceza alanının dışına çıkıp, orta yaptı. Daha sonra Fenerbahçe savunması meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

33. dakikada Tümer'in ara pasıyla ceza alanına hareketlenen Gökhan Güleç, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalesinden çıkan Rüştü ile çarpıştı ve pozisyonunu kaybetti.

41. dakikada ceza alanı dışından Sergen'in sert şutunda, top üstten auta gitti.

44. dakikada Mehmet'in ceza alanı dışından sert şutunda, top üstten az farkla auta gitti. Aynı dakika içinde ceza alanında iki Beşiktaşlı oyuncunun arasında topu gögsüyle indiren Alex'den önce Kleberson topa ayak koyunca kaleci Cordoba meşin yuvarlağa son anda sahip oldu.

45. dakikada Mehmet Sedef'in ara pasıyla savunmanın arkasında sol çaprazda topla buluşan Sergen'in vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla uzak direğin yanından auta gitti.

Aynı dakikada Anelka'nın ceza alanı dışından çektiği şutta, kaleci Cordoba topu kornere çeldi.

Hakem Selçuk Dereli, korner atışını kullandırmadan ilk yarıyı bitirdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

26.02.2006 17:20:21
SENİ SEVMEKSE YAŞAMAK BEN HİÇ ÖLMEDİM
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Sergen: "Hakeme takıldık"

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı Sergen Yalçın, kendisinin 2 golüyle 2-2 sona eren Fenerbahçe derbisinin hakemi Selçuk Dereli'ye tepki gösterdi.

Fenerbahçe'den çok daha üstün bir oyun oynadıklarını savunan Sergen, "Biz çok iyi mücadele ettik ama maalesef hakeme takıldık. Maç içinde hakem inanılmaz işler yapmaya çalıştı. Bize yapılanlara hiç faul çalmazken, Fenerbahçe'ye sürekli yan top kazandırmaya çalıştı. Sahada mücadele ettik ama hakemin tavırlarına akıl sır erdiremedik. Üstün oynayan bizdik. 3-4 gol atabilirdik. Hakemden çok şikayetçiyiz " dedi.

Tümer'in düşürüldüğü bir pozisyonda hakemin düdüğü ağzına götürmesine karşın çalamadığını ileri süren Sergen, "Hiç kimsenin burada alınan beraberlikten memnun olduğunu zannetmiyorum" diye konuştu.

Maçta gösterdiği performansla kendisini eleştirenlere gerekli cevabı verdiği şeklindeki bir yorum üzerine de Sergen, "Bu yaştan sonra kimseye kendimizi beğendirecek halimiz yok. Yalnızca futbol oynamayı düşünüyorum ve kulübüm (artık yeter) diyeceği zamana kadar da oynayacağım. 40 yaşına da gelsem oynarım" yanıtını verdi.

Bu arada, Beşiktaş, ezeli rakibi karşısında deplasmandaki 5 yıllık yenilmezliğini sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Kadıköy'de ezeli rakibiyle yaptığı son 5. maçı da yitirmezken, bu süre içinde 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı kendi evinde en son 24 Şubat 2001 tarihinde yapılan lig maçında 3-1'lik skorla mağlup etmişti.






Kaynak : AA
Kullanıcı avatarı
ShepneM
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 4109
Kayıt: 26-07-2004 17:02
Konum: istanbul

Mesaj gönderen ShepneM »

yine 2-2 iyiymiş ya. ben bjk yenildi sanmıştım. tam maç bitiş saatinde beşiktaşta yürüodum millet o.ç.. hakem diye bağırıp duruyodu yollarda sonra da bi fenerliyi dövdüler :D bi de yenilsek napıcaklardı kim bilir :P
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir