Kafayı yedim ya bi yardım lütfen

Bilgisayarlar hakkındaki genel sorunlar, almak istediğiniz bilgisayarlar v.b.
umutt
New Friend
New Friend

Kafayı yedim ya bi yardım lütfen

Mesaj gönderen umutt »

Arkadaşlar pc sapıttı resmen daha önceden sorunsuz girdiğim web sitelerine şimdide sorunsuz giriyorum ama hiç biri güncel değil sitelerin ve bu sitelerde her gün güncellenen siteler şimdi açtığım da 2 hafta öncesinin yazılarını resimlerini görüyorum yani girmiş olduğum tüm sitelerin içeriği eski cafeden gidiyorum siteler normal güncel evden giriyorum eski sayfalar çıkıyor ne oldu buna durup dururken şimdiden teşekkürler
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

İlk önce eğer bu mesajı kafeden attıysanız evdeki Internet bağlantınızda problem olduğundan şüphelenebiliriz, evde şuan nete giremiyor ve siteleri internet explorer'ın cach'inden takip ediyor olabilirsiniz ilk önce bundan emin olmanızı tavsiye ederim bunu nasıl kontrol edebiliriz msn messenger kullanıyorsanız yada benzeri chat programı nete girip girmediğini kontrol edin derim.

İkincisi: http://www.ccleaner.com/ccdownload.asp bu programı indirerek internet explorerda gezdiğiniz sitelerin arşivini bir temizlemenizi ve gerekli ayarları resetlemenizi tavsiye ederim bu programı kurup "clean up" işlemini uyguladığınızda sorun çözülebilir.
umutt
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen umutt »

dj4 yazdı:İlk önce eğer bu mesajı kafeden attıysanız evdeki Internet bağlantınızda problem olduğundan şüphelenebiliriz, evde şuan nete giremiyor ve siteleri internet explorer'ın cach'inden takip ediyor olabilirsiniz ilk önce bundan emin olmanızı tavsiye ederim bunu nasıl kontrol edebiliriz msn messenger kullanıyorsanız yada benzeri chat programı nete girip girmediğini kontrol edin derim.

İkincisi: http://www.ccleaner.com/ccdownload.asp bu programı indirerek internet explorerda gezdiğiniz sitelerin arşivini bir temizlemenizi ve gerekli ayarları resetlemenizi tavsiye ederim bu programı kurup "clean up" işlemini uyguladığınızda sorun çözülebilir.

Kardeş ben mesajı evden yollamıştım dün gece bağlantımda bi sorun yoktu ama dediğim gibi siteler güncel çıkmıyordu 2. verdiğin seçeneği uyguladım ve şu an sana dua ediyorum vallahi allah razı olsun senden ya sinirlerim bozulmuştu artık sayende kurtuldum baya bi temizlik yaptı program ve sonuç mükemmel siteler güncel artık sorun kalmadı çok çok teşekkür ediyorum sana bu forumuda kuranlara çok teşekkür ederim süpersiniz valla bilmemek kötü bişii ama sayenizde derdim sona sona erdi ...
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

bizde teşekkür ederiz :) program güzel bir program herzaman kullanın hem sistemin sağlıkla çalışabilmesi hem de güvenlik açısından önemli bir program benzerleri vardır ama bedava olması ve kolay kullanışı nedeniyle benim kullanmakta son karar kıldığı program bu olmuştur ..