Harry Potter'ın yeni filminin çekimleri başlıyor

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Enchanting
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 7916
Kayıt: 09-06-2005 14:13
Konum: Ankara

Harry Potter'ın yeni filminin çekimleri başlıyor

Mesaj gönderen Enchanting »

ResimRomanı ve filmi tüm dünyada büyük başarı kazanan Harry Potter serisinin beşinci kitabının filminin çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak.

'Harry Potter ve Zümrüdü Anka Yoldaşlığı' adlı filmde de ilk dört film gibi üç ana karakteri Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint canlandıracak.

Filmin yönetmenliğini ise ilk kez bir Harry Potter filmini yönetecek olan İngiliz David Yates yapacak.

'Vera Drake' filminin yıldızı Imelda Staunton ise büyücü okulu Hogwarts'da, yeni Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersinin öğretmeni olarak rol alacak.

Serinin beşinci filmi 'Harry Potter and The Order of The Phoenix'in 2007'de hazır olması bekleniyor.

J.K. Rowling'in tüm dünyada milyonlarca satan kitabından beyazperdeye uyarlanan serinin ilki 'Harry Potter ve Felsefe Taşı' (Harry Potter and the Sorcerer's Stone) 2001'de seyirciyle buluşmuştu.

Seri, 2002'de 'Harry Potter ve Sırlar Odası' (Harry Potter and the Chamber of Secrets) ile devam etti. Her iki filmin yönetmenliğini de Chris Columbus üstlendi. Serinin üçüncü filmi 'Harry Potter ve Azkaban Mahkumu' ise 2004'te vizyona girmişti.

Harry Potter serisinin dördüncü filmi 'Harry Potter ve Ateş Kadehi' de geçtiğimiz kasım ayında vizyona girdi. Yedi kitaplık serinin dördüncü filmi, Harry'nin Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu'ndaki dördüncü yılını konu alıyor.

Filmde Harry, en korkutucu serüvenini yaşıyor ve Lord Voldemort'la ilk kez yüzleşiyor.

Harry Potter serisinin altıncı kitabı 'Harry Potter and the Half-Blood Prince', geçtiğimiz yaz piyasaya çıkmıştı. İngiliz yazar J.K. Rowling, Harry Potter serisinin son kitabını bu yıl yazacak.
bir gün ve gerçekten, her şey çok güzel ölecek!
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir