göçmen kuş Muhabbetleri.

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

göçmen kuş Muhabbetleri.

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

Ehh, mevsim sonbahar oldu. Üzerimizden uçup sıcak ülkelere kanat çırpan göçmen kuşlar ya gittiler ya da gitmek üzereler.
Bunlar her sene gidip geliyorlar da acaba aralarında ne konuşuyorlar dersiniz:

- Bakın arkadaşlar şu anda Ünlüler Çiftliği'nin üzerinden uçuyoruz. Heeeyy nereye laaan? Geri dönüüüün. Geç kalıyoruuuz...
Ulan göçün de içine ettiniz ya tebrik ederim valla. Harun Kolçak görecez derken kışı burada geçirince sorucam ben size.

- Abi biz şimdi V şeklinde uçuyoruz ya, bu kanatlarımızın yarattığı hava boşluğu sayesinde daha hızlı gidiyoruz. Bu sinerji
olayı anlıyor musun?
- Ohooo be güzelim. İyice sardın geyiğe ha!! Afrika'ya kadar işimiz var seninle anlaşıldı.

- Abi şimdi ne yapıcam ben ya? Sıra geldi geçtik öne, olduk V'nin başı. Derslerde uyur musun al işte! Nerede lan bu Afrika
şimdi?

- Çökün çökün ilerde çevirme var.
- Abi anladık reenkarnasyon geçirdin, bir önceki hayatında minibüs şöförüydün de artık leyleksin. Alışsan artık diyorum...

- Uçakla gitseydik ne olurdu sanki be abi?
- Kanadının körü olurdu. Bu kadar kişiyiz, uçak kaç paraya gelir senin haberin var mı? O zaman tam göçeriz işte...

- Biraz alçaktan gidemez miyiz?! Başım dönüyor da...
- Olur, hatta istersen yürüyerek göçelim. Çok bozuldu gençlik çook... Biz böyle miydik be hey gidi hey...

- Ooops leyleği havada gördüm ya, olay bitmiştir, bu sene kesin çok gezicem...
- Bu gerzeği atın dışarı...

- Ulan keşke okuldayken Türkçe derslerine daha çok takılsaydım. V nasıl bi şeydi? Hangi harften sonra geliyordu acaba?

- Abi hiç olmazsa ligin ilk yarısı bitseydi de öyle göçseydik.
- Saçmalamaaaa.. Uçmana bak...
- Bari göçerken Şükrü Saraçoğlu'nun üstünden geçemez miyiz? Kanaryamın Malatya'yla maçı var, skor kaç kaç çok merak ediyorum.

..aşşadakilere bak, görmemişler işte... -laayn hiç mi uçan kuş görmediniz lan
,,onlar avcı abi
..harbi mi lan
,,ööle abi elinde silah var bak
..kanatlara kuvvet olum uçç
:oops:

ALINTIDIR.
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
GeRMoND
Fast Friend