3. Özgür Yazılım Şenliği başlıyor...

İnternet üzerindeki güncel haberler, değişiklikler, paylaşımlar.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

3. Özgür Yazılım Şenliği başlıyor...

Mesaj gönderen Alamut »

Linux Kullanıcıları Derneği’nin düzenlediği 3. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği yarın Ankara’da başlıyor. Ankara Milli Kütüphane’de 13-16 Mayıs 2004 tarihlerinde yapılacak şenliğe kamu ve özel sektör temsilcileri katılacak.

Katılımın ücretsiz olduğu şenliğin amacı; Linux ve Özgür Yazılım felsefesinin tanıtımına ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmak ve bu felsefeye gönül vermiş kişi ve kuruluşları bir araya getirerek iletişimi ve bilgi paylaşımını artırmak olarak belirlendi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Linux ve Özgür Yazılım Senliği, Linux dünyasındaki son gelişmeleri yansıtan, Linux kullanıcılarını ve Linux’a destek veren firmaları buluşturuyor.

Şenliğin ilk gününde; Özgür Yazılım Felsefesi, Özgür Yazılımlar ile J2EE Mimarisi, Linux Nedir?, PostgreSQL/JBoss ile Kurumsal Java Çözümleri, Enlightenment Masaüstü Ortamı, Koha Kütüphane Otomasyon Sistemi, konulu sunumlar yapılacak.
Şenlikte 3 paralel salonda yapılacak teknik seminerlerin yanı sıra, ‘Yılın Penguenleri Ödülleri’, oyun turnuvaları, ‘Getirin Bilgisayarınıza Linux Kuralım’ kampanyası gibi etkinlikler de yer alıyor. Konu ile ilgili bilgi http://senlik.linux.org.tr/2004 adresinden alınabilir.
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir