Bana gülebilirsin...

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Cevapla
Dream
New Friend
New Friend
Mesajlar: 9
Kayıt: 23-12-2005 02:19

Bana gülebilirsin...

Mesaj gönderen Dream »

Hayat kavgalarımız vardı ikimizinde delice boğuştugumuz..sebepsiz yere kızmalarımız vardı karşımızdakilere yitirilmişliğimizdi bizi öfkelendiren...
mahsun bakışların gölgesinde hor aldanışlarımız vardı,delice sevdiklerimize kanışlarımız ve hayel kırıklıklarımız..
Bir şarkı söylemek isterim seninle benim yazdığım ama ikimizi içeren ikimiz için ağlayan..
tüğleri diken diken eden karanlıklardan kopup tecridin yamaçlarında savaşmak istermisin benimle aç susuz ve bir okadar umutsuz..
kendimizin de yeşertecegi bir hayat lazım,varmısın benimle..sana sözlerimin ne kadar derin oldugunu ispatlamak için belkide ölmem gerekiyor yada ben öyle düşünüyorum.
hayat öyle bir nesil almışki çıkmazlarda kaybedilmiş sevinçler ardına bile bakmadan o sevdigimizi sandıgımız insanlar...
ve gene hayel kırıklıkları..

gözlerini süzüyorum binlerce kilometre ötelerden sana sadakatimi anlamlı sözlerimi gönderiyorum (elimden gelen tek şey bu belkide) ..
yüregim okadar heycanla atıyorki ismine..anlatamam sıcacık bir şeyler akıyor içime,duygularım gözbebeklerinde kayboluyor sence nedir bu (daha önce gerçekten tatmadıgım bir duygu olduğu kesin)
hep seni anımsıyorum hep seni istiyorum duygularımı vucudun her zerresinde hissetmek ve yanlızca sana adamak istiyorum kendimi...
kahkahaların uğramadıgı bir semt te boynum bükük sensiz yapayanlız bekliyorum..ve sana doyamadan ölmekten korkuyorum..

İnanırmısın okadar çok canımı yakmanı yanımda olmanı istiyorum ki ifade edemem kelimelerle,evet canımı yakmanı istiyorum sırf yanımda olman varlıgını hissetmem için ...seveni uzaklar baglamaz derlerya hani (kim demiş bunu ya) okadar çok özlemim ki sana okadar çok isteğim ki sana (biliyorum isteklerim bitmiyor ama seviyorum işte) gülebilirsin buna yada saçmalıyorsun diyebilirsin yada unut gitsin ...
Her nedense güneşin doğuşu eskisi gibi heyecanlandırmıyor uçup giden zaman geri gelmiyor keşke önceden yaşanmış olsaydın ve ben dün onla diyebilseydim ...boynumu bükerek kadere karşı uzun bir yoldayım sensiz ama senle... (bunada gülebilirsin)

offf diye diye ömrümün bitecegini bile bile hergün hergün sana birikiyor ve sende ölüp diriliyorum...(bunada gülebilirsin)
neyse aklımda bunlardan ibaretsin zamanla istedigin kadar bana gülebilirsin...Çünkü sen gülünce ben mutlu oluyorum ;))


MUSTAFA ERGİN EYLÜL 2004
[img]http://img185.imageshack.us/img185/2776/x1pglip38xxbl2pfens3lvhrc4wa7p3.jpg[/img]
Bilmecelere ısınamadım,helede senle ilgiliyse...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir