Alpay'a başarısızlık ödülü!

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Alpay'a başarısızlık ödülü!

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

Alman 1. lig (Bundesliga) takımlarından 1. FC Köln'de oynayan Alpay Özalan, Almanya'da yapılan bir araştırmada yılın en başarısızları listesinde ikinci sırada yer aldı. Almanya'nın önde gelen siyasi dergilerinden Der Spiegel'in internet sayfasında düzenlenen "2005 Yılının Başarısızları" konulu ankette Alpay yılın en başarısız ikinci kişisi seçildi.

Ankette Alpay'ın Türkiye-İsviçre maçından sonra Marco Streller'e yaptığı hareketle tüm dikkatleri üzerine çektiği, bu nedenle FIFA'dan ceza almasının beklendiği belirtildi.

Ankete katılanlar, taraftarlarına Nazi selamı yapan İtalyan oyuncu Paolo Di Canio'yu en başarısız kişi seçerken, yılın en başarısız üçüncü kişisi olarak da, bahis skandalına adı karışan Alman hakem Robert Hoyzer'i seçti.

Yılın diğer başarısızları ise şöyle sıralandı:

Manchester United Takımı, Alman paralı televizyon kanalı Premiere, Alman milli takım oyuncuları Christian Wörns ve Thomas Strunz, 1.FC Kaiserslautern takımı, Brezilyalı futbolcu Giovane Elber ve 1. FC Köln takımı.


Kaynak : AA
Necromaniac
New Friend
New Friend
Mesajlar: 7
Kayıt: 12-01-2006 22:22

Mesaj gönderen Necromaniac »

bugün okuduğum bi habere göre Köln menejeri Alpayın formundan mutlu olduğunu ve gittiği her takımda başarılı olabilecek bi oyuncu olduğunu söylemiş. acaba bu bir çelişki mi :D
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir