Takım böyle mi tutulur ?

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Takım böyle mi tutulur ?

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

Eski Açık Sarı Desene ve Takım Böyle Tutulur adlı iki belgesel sahadaki rekabeti beyazperdeye de taşıdı. Bir G.Saray belgeseli olan Eski Açık Sarı Desene taraftarlar tarafından büyük ilgiyle karşılanırken F.Bahçe’nin ‘Takım Böyle Tutulur’u beklenen ilgiyi görmedi.

Bu hafta sonu Sabah’ın Günaydın Eki’nde açıklanan verilere göre 90 dakikalık Eski Açık Sarı Desene 2003 yılında 52 salonda birden gösterime girmiş ve 34 bin 526 kişi tarafından izlenmişti. FB TV tarafından saatlerce reklamının yapılmasına karşın yeterli ilgiyi görmeyen Takım Böyle Tutulur ise 25 Kasım’da 100 salonda birden gösterilmiş olmasına karşın sadece 4 hafta vizyonda kalıp 6 bin 650 seyirciye ulaşabildi. Büyük emekler harcanarak yapılan belgesele ilgi göstermeyen F.Bahçeliler takım böyle mi tutulur dedirtti.

F.Bahçelilerin Takım Böyle mi tutulur adlı belgesel 46 bin 480 YTL hasılat yaparken G.Saray belgeseli ise 208 bin 426 YTL gişe geliri elde etti.

Her zaman Fenerbahçe taraftarının daha fazla olduğu dile getirilirken yapılan bu belgeselin ilgi görmemesi hem yönetmeni hem de yöneticileri üzdü. Eski Açık Sarı Desene’nin yönetmeni Ömer Ali Kazma beyazperdedeki zaferi şu açıklamalarla renklendirdi: “Bizim belgeselimizi ilk hafta sonu 13 bin kişi izlerken F.Bahçe’ninkisini ise sadece 4 bin kişi izledi”

Fenerbahçe’nin efsanevi futbolcusu Ogün Altıparmak’ın oğlu Okan Altıparmak ise F.Bahçeli taraftarlar bizi hüsrana uğrattı. Sinemaya taraftar çekmek çok zor açıklamasını yaptı. Belgeselin 150 bin YTL’ye mal olduğunu açıklayan Altıparmak bunun yüzde 10’unu bile karşılayamadığını söyledi.


Suç taraftarlarda mı bilmiyorum ama bir gerçek var ki bu tarz belgesellerin daha doğrusu belgeselin Türk yapısına aykırı olduğu. Sorduğumuzda herkes belgesel izler ama reytinglere baktığımızda asla bunu göremeyiz. Şimdi sıra Beşiktaş’ta... Bakalım onlardan böyle bir şey görebilecek miyiz?


Kaynak : Superspor
Kullanıcı avatarı
cilek
Fast Friend
Fast Friend
Mesajlar: 183
Kayıt: 10-01-2006 20:54
Konum: Izmir

Mesaj gönderen cilek »

Fenerbahçe taraftarı daha az mı? yok değil. ama sanırım onlar belgesele fazla ilgi duymuyorlar :)
türkiye'de sinemaya gidebilmek de parasal bir sorun. herkesin öğrenci değilse özellikle de 10YTL verebilecek durumu olduğunu sanmıyorum. sebep bu olsa gerek. GS'nin belgeseli oynadığında belki daha iyi bir ekonomimiz wardı. son 5 yıldır gelirde gözle görülür bir artı$ olmadığını ama giderlerin 5 kat arttığını dü$ünürsek..
[b][size=84]
haberini sal kara bahtlım
beni yanına al yarası saklım
üzerime hatıran yağıyor
bu yokluk yaktı bizi
..[/size][/b]
Kullanıcı avatarı
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1301
Kayıt: 25-06-2003 04:25
Konum: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım
İletişim:

Mesaj gönderen Nefret »

filmin ismi sakat zaten. :D
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir