Mutlu Yıllar

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
eKiN
Fast Friend
Fast Friend

Mutlu Yıllar

Mesaj gönderen eKiN »

Nasıl oluyor da "yeni yıl" içime güneşler açtırıyor, çiçekler ekiyor ruhumun en kurak köşelerine. İçim nasıl ısınıyor, her yıl olduğu gibi minik heyecanlar, ardından yine aynı mücadeleler. Telaşlarım çırpınıyor yine içimde sözcükler, o kadar çoklar ki bağlayamıyorum, yetişemiyorum. Hele bir kağıda kaleme yapışmamışsa o an ellerim, uçacak gidecekler diye aklım çıkıyor. Hüznüm neşem birbirine dolanıyor.

Yağmurlar yağıyor her yerime, açıyor çiçekler daha çok, büyüyor büyüyorlar. Bir yıl daha soluyor ömrümden, azalanların yerine başka yeniler çoğalıyor. Artık tomurcuk vermeyecek çiçeğin yerine bir başka yeni renk ekmek gibi. Özenle yeşeriyor ruhum. Ne kadar sınıra yaklaştığımı sansam o kadar göklerde buluyorum ben'i. O kadar ki, yaşam ince bir şey. Bunu bildiğimden olsa gerek. Tam "evet anladım ki ben bu kadar bir şeyim" dediğimde, içimdeki "çılgın cadı" başlıyor iksirleri karıştırmaya. Yepyeni, umut damlacıkları serpiliyor ve yeniden başlıyor yaşam.

Samuel Beckett eşlik ediyor fısıltıyla "Hep denedin, hep yenildin. Önemli değil. Yine dene, tekrar yenil, daha iyi yenil." Daha iyi yenilmek lazım. Karşısında durmak lazım yenilgilerin. Gururla.

Yenilgiye boyun eğmek bitiş bence. Hiç bitmedim, hiç bitme!

Bir yıl daha el sallıyor bize giderken, yıl el sallar mı yahu. Hem de nasıl: dikilir yılın son günü saat gece 12'ye 10 saniye kala, geri sayarız ya on, dokuz, sekiz, yedi, altı, beş, dört, üç, iki, bir ve sıfııııııııııır! İşte yeni bir yaşam şimdi gördüğümüz. Temenni ederiz değiştirebilmek umuduyla yaşanacakları. Herkese mutluluklar dileriz, ya kendimiz? İçimizde sessiz dilekler kavrulur. Kimse duymadan sanki mahrem şeyler düşünür gibi. Bu yıl biterken herkes duysun, duyurun siz'e ait dilekleri. Önce kendinize sonra herkese nice yıllar dileyin. Sizin acılarınız, sizin mutluluklarınız, sizin sağlığınız sizden başka, kendinizden başka, kaç kişi için önemli oldu ki?

Önce kendinize mutlu yıllar, sıfırdan hemen sonra...

SIFIR!
Nokta konmuş. Bitmiş, en güzel hikayem.....
Kullanıcı avatarı
eXceLLenCy
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen eXceLLenCy »

Ne güzel yazmışsın arkadaşım.. :thumbup: Mutlu Yıllar..
Kullanıcı avatarı
eKiN
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen eKiN »

hepimize..
önce sağlık, sonra huzur, sonrası zaten mutluluk..
Nokta konmuş. Bitmiş, en güzel hikayem.....
Kullanıcı avatarı
eXceLLenCy
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen eXceLLenCy »

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2006 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!..
Kullanıcı avatarı
Cucu
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Cucu »

mutlu yıllar......herkese
Yer demir Gök bakır ee ortası....