14. Uluslararasi İstanbul Tİyatro Festİvalİ

Konserler, kültürel ve sanatsal etkinlikler.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

14. Uluslararasi İstanbul Tİyatro Festİvalİ

Mesaj gönderen Alamut »

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 14. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’nin tanıtımı 21 Nisan Çarşamba günü Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleşti. Toplantıya Festival’de yer alan toplulukların yanısıra aralarında Yıldız Kenter, Tilbe Saran, Cüneyt Türel, Kenan Işık; Mahir Günşiray, Gülriz Sururi, Genco Erkal ‘ın da bulunduğu tiyatro sanatçıları da katıldı.

17 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan 14. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali, bu yıl yine dünya tiyatrosunun ünlü topluluklarını konuk etmenin yanısıra, Türk yapımlarda da seyirciyi “ilk”lerle buluşturma ilkesini benimsiyor.

14. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali bu yıl programında yer alan “Yeni Buluşmalar” ve “Ortak Yapımlar” ile hem Türk sanatçıların yurt dışına açılmalarında her zaman sağladığı desteği daha da güçlendirme yoluna gidiyor, hem de tiyatro ve dans dünyasındaki yeni sesleri gündeme getiriyor.

Charleroi-Danses/Plan K’nın sunduğu festival “Metapolis” adlı dans gösterisiyle açılacak. Cheek By Jowl-Theatre Nationale de Lille - Paris Odeon Tiyatrosu ortak yapımı “Othello”, Schaubühne Berlin Tiyatrosu’nun sunacağı “Nora”, Ultima Vez Dans Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Blush” isimli çalışma Festival’in diğer yabancı konukları.

Festivali’nin program kitapçığı, 7 Mayıs Cuma gününden itibaren Festival’in gösteri mekanları, AKM ve İKSV merkezinden (İstiklal Caddesi No:146, Beyoğlu) temin edilebilir.

Biletler ise 10 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Biletix satış noktaları; www.biletix.com, ve Biletix çağrı merkezi (0216) 556 98 00 aracılığıyla ve İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nın Beyoğlu’ndaki merkezinden satışa sunulacak.

14. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’nde bilet fiyatları, 7.5 milyon TL ile 55 milyon TL arasında değişiyor. Her gösteride tam biletlerin yanısıra öğrenci ve 65 yaş üstü izleyiciler için indirimli bilet de satılacak.
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir