secure 32

Bilgisayarlar hakkındaki genel sorunlar, almak istediğiniz bilgisayarlar v.b.
Kullanıcı avatarı
arananadam
New Friend
New Friend

secure 32

Mesaj gönderen arananadam »

selam millet benim derdim nedir onu bile bilmiyorum....İnternet adresini yazdığımız yerde http:// yerine C: secure32 diye bir uyarı çıkıyor...Bunu nasıl temizleye bilirim....Birde IP ile ilgili bir mesaj var...Yardımlarınızı bekliyorum... :-(
Kullanıcı avatarı
DeviLMayCry
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen DeviLMayCry »

İnternet bağlantını kapat ve bir virüs programı kullanıyorsan onunla kullanmıyor iseniz bir tane edinip bilgisayarınızı taratın.Yanlız bu taratma işlemini bilgisayara admin olarak giriş yaptıktan sonra yaparsanız daha karlı çıkarsın.

Virüs taraması bittikten sora Lisans numarasını bulabileceğin HiJackThis, SpySweeper yada SpyDoctor gibi bi programla da Bilgisayarında oluşmuş spywareleri sil. Bunlardan sora bi sorun kalıcağını sanmıyorum
Kullanıcı avatarı
arananadam
New Friend
New Friend

secure32

Mesaj gönderen arananadam »

Dostum çok teşekkür ederim....Ben biraz daha abartıp İnternet Explorer ı kaldırdım ve yerine FireFox u kurdum...Şuan sorun yok...Virüs programı olarakta Karspersky i kurduk..Şuan idare ediyorum.......Başka önerilerin varsa dikkatle bekliyorum..Ben bilgisayar olayına yeni girdim ve şuan hangi virüse neyi kullanacağımı pek bilmiyorum...Birde 2gündür Bilgisayarın ARA seçeneğine tıkladığımda sadece alttaki animasyon yardımcı (adı neyse ) o çıkıyor ve başka birşey yok....Şöyle bi uyarı var Cannot load for language 'JScript' Path:'C:Program Fİles\Alwil Software\Awast4\AhAScr.dll Please contact Karpersky Lab.for the solution sanırm yapmamam gereken bişey yaptım ve bi dosyayı sildim...Daha önce Awast kuruluydu galiba onunla birlikte kaldırdım yada sildim. Cvbını bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
DeviLMayCry
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen DeviLMayCry »

Öncelikle Firefox kurmakla çok iyi etmişsin. Explorer dan daha iyi olduğu görüşündeyim.

Cannot load for language 'JScript' Path:'C:Program Fİles\Alwil Software\Awast4\AhAScr.dll

Sanırım bilgisayar başlangıcında yer alan bi dosyayı silmişsin. Programı bi daha kurup Program ekle kaldırdan kaldırabilirsen sorun düzelir. Bide ikinci bi yöntem var ama o biraz daha riskli BAŞLAT / ÇALIŞTIR / çıkan pencerede msconfig yaz enter la. En sonda Başlangıc Sekmesine gel. Orada Windowsun başlangıcında yüklenen dosyaların listesini görüceksin. Yanlışlıkla sildiğin programa ait bi dosya var mı bi kontrol et ama dikkatli ol eğer gerekli bişeyi kaldırırsan ordan Windows açılışta hata verebilir .