Kendisine ve kulübü Sociedad’a, F.Bahçe’den teklif gelmediğini belirten Nihat Kahveci, 'Sarı-Lacivertli formayı giymeyi düşünmüyorum' dedi
Kimse aramadı’
Teknik direktör Daum’un kadrosunda görmeyi çok istediği, Başkan Aziz Yıldırım’ın da transferi için uğraştığı Nihat Kahveci’den kötü haber. Fenerbahçe’nin şu ana kadar ne kendisine, ne de kulübüne resmi teklif yaptığını ifade eden yıldız oyuncu, şunları söyledi: “Ne Aziz Yıldırım, ne de başka bir yönetici benimle temasa geçti. Kulübüme gelen teklifler arasında da Fenerbahçe’nin adı yer almıyor. Bu sene herkes benim Kanarya’ya transfer olacağımı konuştu.”
‘Söylentiden ibaret’
“Madem Fenerbahçe benimle bu kadar çok ilgileniyordu, neden Real Sociedad’a ya da bana bir teklif sunmadı? Demek ki, bunların hepsi söylentiden ibaret. Ne devre arasında, ne de sezon sonunda Sarı-Lacivertli formayı giymeyi düşünüyorum. Ara transferde ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Kulübümün de böyle bir teklife yanaşmayacağını biliyorum. Etik olarak, bir futbolcu, sözleşmesinin bitimine 6 aydan az süre kala, başka bir kulüple masaya oturabilir. Ben, buna uyuyorum.”
‘Önümü görmeliyim’
“Bu süre ocak ayında dolacak ve o zaman gerekli açıklamayı yapacağım. Ancak geleceğim, ocaktan çok, temmuz ayında belli olacak. Ara transferde bir girişim, benim için büyük sürpriz olur. Kimse, 6 ay sonra serbest kalacak bir futbolcu için elini cebine atmaz. Doğruyu söylemek gerekirse, benim de artık önümü görmem gerekiyor. Bu durumdan sıkıldım. Bana hava değişimi gerek. Real Sociedad’dan ayrılacaksam, gideceğim takım büyük olasılıkla İspanya’dan olur.”
kaynak : fanatik