Microsoft Yöneticiler Zirvesi Türkiye'de Yapılacak

Windows İşletim Sistemleri hakkındaki sorunlarınız.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Bigboss
Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum
Mesajlar: 823
Kayıt: 05-11-2005 17:16

Microsoft Yöneticiler Zirvesi Türkiye'de Yapılacak

Mesaj gönderen Bigboss »

Microsoft Türkiye Genel Müdürü Çağlayan Arkan, Microsoft Yöneticiler Zirvesi'nin, 2006 yılında kurucusu ve başkanı olan Bill Gates'in evsahipliğinde 150 yöneticinin katılımıyla Türkiye'de yapılacağını bildirdi.
Arkan, diğer yöneticilerin katılımıyla düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, "2 yıl önce 90 kişiyle yola çıktık. Bugün 130 kişiyiz. Türkiye bilişim sektörü olarak hedeflediğimiz yüzde 20'lik büyüme oranını aştık" dedi.

Türkiye'de 5 milyon bilgisayar kullanıcısı, 8 milyon internet kullanıcısı olduğuna işaret eden Arkan, büyük çoğunluğu 25 yaşın altında olan 70 milyon nüfusu ve 20 milyon öğrencisi bulunan bir ülke için bu rakamların övünülecek rakamlar olmadığını söyledi.

Çağlayan Arkan, Microsoft'un Ocak ayında Davos'ta gerçekleştirdiği toplantının ardından Microsoft Yöneticiler Zirvesi düzenlediğini hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Burada önemli olan Bill Gates'in bu toplantılara evsahipliği yapması ve konuşmacı olarak katılması. Gates'in geçtiğimiz Ocak ayında gerçekleşen toplantı ertesinde duyduğu heyecan, bu yıl yaz tatiliyle pekişen Türkiye sevgisi ve hayranlığı sonucunda toplantının Türkiye'ye getirilme kararı alındı. Söz konusu toplantı şimdiye kadar Londra, Paris, Prag ve Viyana'da yapıldı. Microsoft Yöneticiler Zirvesi, Bill Gates'in evsahipliğinde Ortadoğu, Afrika ve Avrupa bölgelerindeki 150 yöneticinin katılımıyla Ocak ayı sonunda Türkiye'de yapılacak."
Bağımsızlık savaşı sürüyor, sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!..
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 6250
Kayıt: 18-01-2004 13:00

Mesaj gönderen ComiC »

İyi gelsinler memnun oluruz
enjoy the silence..
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir