[size=117][color=red][b]Yurtta Sulh Cihanda Sulh[/b][/color][/size]
Düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm;
Bizimde dünyamıza sabah olacak gülüm!
O güzel gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm
Unutma umuda kurşun işlemez gülüm
arkadaşlar size bir sorunumu iletmek istiyorum. Bilgisayarıma bazı kullanıcılar tanımladım. Fakat bir süre sonra administator sifremi unuttum . şimdi kısıtlı kullanıcı hesabından kullanıyorum. Bilgisayarıma format çekmeyi düşündüm ama bilgilerim benim için kendimce önemli bulduğum için format çekmekten vaz geçtim. bilen var sa xp'nin neresine bakayımda yazdığımı okuyayım. .bu arada şunu iyi öğrendim birden çok şifre kullanırsan böyle ortada kalacağımıı. Bundan sonra eğer böyle bir şey yaparsam muhakkak not alacağım, ne demişler "En kötü not, en iyi hafızadan iyidir"
yardım edenlere şimdiden teşekkürler
OOOooo..hacklendim.Cold hacker adında bir kürt grub www.yigermobile.com adlı sitemi hackledi.Kürdistanı mı kuracakmış napacakmış.Al bide harita koymuşlar.Ama o zaman iyi küfür etmiştim ve hala sinirliyim...
En son capan_aga tarafından 26-11-2005 11:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
[glow=red]''Eğer dünyayı sevseydim doğarken ağlamazdım'' diyorlar ama ben yinede seviyorum...[/glow]
Bu güne Kadar Çok Saldırı geldi
Koskoca bir forum serverım 2 çoçuğun eline geçen program yüzünden sistem hataları vermeye başladı ve sonunda silmek zorunda kaldım.
Bağımsızlık savaşı sürüyor, sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek!..