Aman Allahim aşk mi dediniz????

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
batuhanaras
Slow Friend
Slow Friend

Aman Allahim aşk mi dediniz????

Mesaj gönderen batuhanaras »

Allahim bu katagorideki basliklari okuyunca icime fenalik düstü. Yahu arkadaslar yapmayin aşktan ve sevgiden bahsediyoruz digil mi? Aktüel sayfasini gezdim ruhum daraldi ama burasi gercekten de ic karartici.
Tabii ki aşk, bulutlarin üstünde ucmak, kelebek gibi kanatlanmak degil ne yazik ki. İnsanin beklentileri ve karsiliyabildekleri ölcüsünde orantilidir.
Ben birini sevdigimi zannettim tutku oldugunu anladim, birine asik oldugumu zannettim gecici bir hastalik oldugunu anladim, yok ben bu insani sevemem dedim ve ona asik oldum. İnsan duygusunun önüne gecemez ve midemizin iyi oldugunu beynimizin idrak edemeyecegi gibi icimizin yanmasina da care olamaz ve bunu engelleyemez.
Biraz bilimsel oldu am bence sevmekten vazgecmeyin, cünkü ruhunuzu kaybeder ve hayata karsi inanciniz yok olur. Sevmek güzeldir, insana anlayis, saygi ve degeri asilar. Size segiyi tattiran birinin arkasindan terk ettiginde beddualar yagdirmayin ve agitlara yakarak hayata küsmeyin. En azindan ruhunuzu bir dakika bile olsa oksadigi icin ona minnet duyun.
Evet ögüt:"zamaninda yenmemiş taze ekmegi birine bayat olarak kakalamaya benzer". Ve ben de zamaninda yemedigim bu taze ekmekleri bayat bayat yiyerek aci aci cikartiyorum...