Aile faciası...

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Aile faciası...

Mesaj gönderen ilmurat »

Baba, oğlunu bu kadar morali bozuk ve düşünceli görmemişti daha önce hiç...

Dayanamayıp sormak istedi.
Salonun kuytu köşesine oturmuş televizyon seyrediyor gibi yapan fakat bambaşka düşüncelere dalmış oğluna güler yüzlü bir tavırla ne o oğlum kara denizde gemilerin mi battı diye sordu?

-Hayır baba bişey yok öylesine dalmışım.

-Hadi hadi bırak şimdi gel yanıma da anlat bakalım nedir derdin.

Çocuk sıkılgan bir şekilde kalkar ve babasının yanına gelir. oturur ve sohbete başlarlar.

-Baba benim büyük bir sıkıntım var. hiç böyle bir duruma düşmemiştim. nasıl anlatacağımı bilemiyorum.

-anlat oğlum seni dinliyorum.

-Hayatta gerçekleştirmek istediğim çok önemli bir isteğim var fakat bunu yapmaya cesaret edemiyorum.

-Nedir bu isteğin oğlum? Bana da anlatır mısın?

-Ne olduğunu söyleyemem ama gelecekteki yaşantımı olumlu yönde etkileyecek bir olay. Fakat sorun şuki halen bir karar veremedim.

Baba başlar nasihatlere...
-Bak oğlum. her insan yaşı ilerledikçe büyümeye başladıkça geleceğe dönük kararlar vermek ister. ideallerini gerçekleştirmek ister. Fakat kimi zamanlar büyük kararlar vermek gerekir ve cesaret edemezler. işte böyle anlarda ne olursa olsun ümidini yitirmemeli ve inandığın değerlerin sonuna kadar arkasında durmalısın. Yalnızca ümidini kaybeden insanlar başarı elde edemezler. Bu yüzden bence sen geleceğini gerçekten olumlu yönde etkileyecek kararlarını verirken fazla düşünmeden doğru olan ne ise karar verip yapmalısın.

Genç çocuğun gözleri ışıl ışıl parlamaya başlar ve babasına teşekkür ederek odasına çıkar. Sabah olduğunda baba, saatin öğlene yaklaşmasına rağmen oğlunun halen kalkmadığını fark eder. odasına gidip baktığında oğlunun odada olmadığını fark eder. eşyalarını toplayıp giden çocuk ufak bir not bırakmıştır. Sevgili babacığım. Lütfen beni merak etmeyin. Gidiyorum. Geleceğim için o çok önemli kararı verdim ve gerçekleştireceğim. Görüşmek üzere...

Baba notu okuduktan sonra bir önceki gece söylediklerine pişman olmuştu. Oğlunun evi terk edip gitmesinde büyük payı olduğu düşüncesi onu bir hayli üzmüştü. Aradan 3-4 sene gibi bir süre geçmiş ve halen oğlundan bir haber alamamıştı. Tüm ümitlerini yitirmişken gelen bir mektup onu oldukça heyecanlandırmıştı. Çünkü gelen zarfın üstünde gönderenin oğlu olduğu yazıyordu. Büyük bir heyecanla zarfı açtı. zarfın içinden yüklü miktarda dolar ve bir mektup vardı. baba paraları bir kenara koydu ve mektubu okumaya başladı...

Ayyyyy baboşşşş merhabaaaa;
Seni ne kadar özledim anlatamam. Benim bu kararı vermemde bana büyük cesaret verdin ayol. Sayende şimdi çok iyi bir yaşantım var. Evden kaçar kaçmaz biriktirdiğim paralarla ameliyat oldum. Başta baya zorluklar yaşadım tabiii.. Ama olsun yine senin sözlerin geldi aklıma babişkom. bana demiştin ki ümidini kaybeden insanlar hayatta başarı elde edemezler. bende ümidimi yitirmedim ayol. Köprü altlarında, E-5'lerde, otobanlarda birkaç yılımı harcasam da ümidimi yitirmedim ve çok şükür şimdi bu işte bir numarayım babişko..Tüm herkes benim işin sıraya geçiyo. İstanbulda benden iyi iş tutan yok walla. Telefonla çalışıyorum artık. gecelik 100$ dan aşağı kimseye vermiyom. etilerde bi ev aldım. üstü açık bide BMW aldım geçen günlerde. Çok mutluyum babişko.. Hakkını nası öderim bilmiyorum. Sayende bu günlere geldim. Mis gibi bir yaşantım var ve çok mutluyum. Kardeşim Bekir ne yapıyo ayol. oda şimdi iyice büyümüştür. Bi baltaya sap olmadıysa bana gönderin ayol. Bu iş iyi. Bedavadan para kazanıyom walla. Sana para gönderdim. Hepsini alnımın akıyla kazandım. Helal para yani ayol. istediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Anneciğimide söyle artık bi kızı olmadı diye üzülüp durmasın. Aslanlar gibi bi şeyiii var ayolll onun artık. Ay aman anla işte yaa travesti... Hadi babişkooo. ellerinden öperim. hoşçakal.
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]
Kullanıcı avatarı
keops
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen keops »

hayırlı evlat böyle olur herhalde :) bide para yollamış üstüne :D
[size=117][b]İnsan, düşünen tek hayvan değildir,

ama bir hayvan olmadığını düşünen tek hayvandır.[/b][/size]

[align=right][b]Pascal Picq[/b][/align]