Evlenilebilecek erkek modelleri...... (BAyan gözüyle tabiii)

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Evlenilebilecek erkek modelleri...... (BAyan gözüyle tabiii)

Mesaj gönderen ilmurat »

:lol: *.kavanoz kapağı açtığında kendini maximus zannedecek zeka düzeyinde olsun, kalanı yontulur nasıl olsa
*.aslında cok basit evlenme teklif eden erkektir bu...
*.burç kitaplarında yengeç erkeği olduğu rivayet edilen, bu yüzden yengeç erkeklerinin birtakım saldırılılara maruz kalmasına neden olan bir model.
*.ben degilim, hayir yani bilginiz olsun, sonra hayal kirikligina ugramayin diye soyluyorum
*.gönül kimi severse model odur.
*.- hayatın her alanında benimle birlikte olduğunu hissettirecek (çılgınca kararlar verip her şeyi elime yüzüme bulaştırırsam gelip temizleyecek, her şeyle ilgilenecek)
*.cocuk manyagi, .ok gibi para kazanan (ya da dogustan .ok gibi parali dogan), karisini kralice gibi yasatacak ve hissettirecek (mesela kralice elizabeth kralice gibi yasiyodu ama bu duyguyu kocasi hiseettirememistir ona buyuk ihtimalle), ozel olarak aslan burcu olan erkektir.
*.arada kahvaltı hazırlayan, kahve yapan, kedi kumu değiştiren, bulaşık makinesini boşaltan, mısır patlatan, zeytinyağlı seven, çok konuşmayan, az da konuşmayan, birlikte müzik dinlenilecek, film izlenilecek, yıldızlar seyredilecek, cola içilecek, dedikodu yapılacak vs.. erkektir bu model.
*.okulunu bitir,
anneni yitir,
arabanı getir,
al beni götür..
*.hayatının zindana çevirilmesine seyirci kalacak erkek modeli.
*.oturmayi kalkmayi bilsin, sulu yemek yapsin.
*.- koruyucu olacak, bana kol kanat gerecek (o gittiğim yerlerde başımı belaya soktuğumda gelip beni kurtaracak, kötü adamları paralayıp bana da "hey, sen iyi misin" diyip bir öpücük konduracak)-iste budur hayalim
*.klasik kriterler içkisi, kumarı olmamasıdır.
ayrıca doktor, mühendis ve subay iseniz default olarak bu kategoride'sinizdir. herkes sizi başgöz etmeye birine yamamaya çalışır.
*.onerilen klasik bir formul: parali ve aptal
*.yürek gözüyle seçilen modeldir bu; mutluluğu da acısı da derinden hissedilir...
tüm yaşam boyunca yanyana olmayı seçer insan yürek görür önce, içten doğru sevilir, bakışlar yeter, dile dökmeye gerek duyulmaz, o yüsden rastlanmas bu modele, okyanustaki inciler gibidir hep, kayıp...(oyyy pek duygusal olmus bu)
*.futbol maçı oynamayı/seyretmeyi sevmeme özelliği bulunan model.
*.mümkünse adları bilinmeyen taş gibi herifler grubundan olsun. başka da bişey olmasın. onlar zaten reklamlarda, filmlerde, dizilerde vs. oynadıkları için para kazanıyorlardır.
*.sabah 8-akşam 5 işine giden ve haftasonu evinde oturan kişiler.
*.ideal damat adayı alışverişte belli olur. sevgili genç kızlar, sevdiceğinizin içkisi, kumarı, karısı kızı yok... eli yüzü düzgün, temiz giyimli, kotun üstüne kareli gömleğini giyip gömleğin ucunu kotunun içine sokmayan bir mühendis.
sabah 8'de kahvaltısını yapıp, gazetesini okuyor akşam da işinden gelip televizyon izliyor değil mi?
yooo hemen acele etmeyin, onun ideal damat adayı olması için bir test daha var... onu alışverişe götürün ve saatlerce dolaştırıp hiç bir şey almadan geri gelin. yüzünde bir sinirli ifade varsa henüz ideal damat adayı değildir, her gün üç vakit alışverişe çıkarıp kıvama getirin.
yok yüzünde mutlu bir ifadeyle "ah sevgilim bugün sana istediğin tirbüşon'u alamadık inşallah bir dahaki sefere" diyorsa bingo!! hemen nikah yapın kaçırmayın elinizden.
*.hayat boyu her sabah uyanıldığında yüzünü görmekten sıkılınmayacak, hayat boyu her sabah uyanıldığında yüzünüzü görmekten sıkılmayacak erkek.
*.gördüğüm kadariyla, bütün pozitif sıfatları bir kazana atıp, kısık ateşte birkaç saat pişirdikten sonra ortaya çıkan erkek... böyle erkek bulun ben bile evlenirim ulan... kız kuruları sizi...
*.gercek olan erkek. gercekten kasit vitrini gercek olan erkektir. oyle sefkilim a$kim tamam da gerceklerini de gizlemeyecek. sayalim:
* kiskanc olacak.
* kizin annesini sevmeyecek, hazzetmeyecek.
* yalanci olmayacak.
:lol:
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]