malzemesi
2 paket kare düz bisküvit
1 adet istenilen puding
yarım kilo süt
soğuk süte pudingi boşaltın ve karıştırın
sonra ateşe koyup karıştırmayı bırakmadan ne çok lapa ne çok sulu kaynatın
bisküvitleri dikdörtgen uzun bir tabağa (borcam olabilir) boşluk kalmadan bir sıra dizin üstüne kaşıkla karışımı yayın.aynı işleme bisküvitler bitinceye kadar devam edin.
en üste daha fazla sürün
arzu edilirde üste hindistan cevizi, tarçın veya başka şey ekilebilir.
buzdolabına koyun (buzluğa değil)
en iyisi bir gün sonra yemek ama bisküvitler yumuşayıncada yiyebilirsiniz.
en iyisi gece yapıp yarına hazır olması.
mozaik değil mozaikte bisküvitleri küçük küçük kırarsın kakao ve yumurta eklersin buzluykta bekletirsin burda puding ve kırmadan olduğu gibi koyuyorsun ama mozaik de çok güzel daha zahmetli