içi için:
istediğiniz hertürlü harç kullanılır...peynir,kıyma,patates,sosis,herşey...
yapılışı:
bir yufkayı masaya yayın,su veyağ karışımından sürün,
iki ucundan karşılıklı biraz üstüste gelecek şekilde katlayın,diğer iki ucuda aynı şekilde katlayın ,sıvıyağ su karışımından sürün,4 eşit parçaya bölün.4 parçaya iç malzeme koyun kenarlarından bohça gibi kapatıp ters çevirip yağlı tepsiye dizin,üzerine yumurta sürün veee önceden ısıtılmış 180 derece fırınaaa,20 dk. sonra pufur pufur börek hazır!!!!
1/2 sıvı yağ demişsin melekseda. bu ölçü neye göre. çay bardağı mı? kase mi? yemek kaşığı mı? neyin 1/2 si? ayrıca bir kase su çok değilmi? bir adet yufka için.