Bezelyeli Kavurma

Bu forumda yemek tariflerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Worldcup2010
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 16
Kayıt: 03-06-2008 18:48

Bezelyeli Kavurma

Mesaj gönderen Worldcup2010 »

Malzemeler
Mutfak
Zorluk 1
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6

Yöntem

500 gr kuşbaşı kuzu eti
Yarım paket dondurulmuş bezelye
1 Adet havuç
1 Adet büyük boy soğan
2 Adet sivri biber
2 Adet domates
1 Çorba kaşığı domates salçası
1 Çorba kaşığı tereyağ
Tuz, karabiber

Hazırlanışı

Tereyağını bir tencereye koyup, kızdırın.
Etleri ilave edip, rengi değişene dek kavurun.
İçine yemeklik doğranmış soğanı, tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ve bir parmak kalınlığında doğranmış sivri biberleri ilave edin.
Birkaç dakika sonra rendelenmiş domates ve salçayı ekleyin.
Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
İçine 1 su bardağı su ilave edip, pişirin.
İnmesine yakın dondurulmuş bezelyeyi ilave edin.
Etler ve sebzeler yumuşadığında ateşten aılp, servis yapın. :?
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir