| Yazar |
Mesaj |
maXimuS
Fast Friend

Tema: Parthenos (27294)

|
Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandur uğraştığımız irc.teklan.us'a ait Türkçe Yazılımlı mIRC yaptık 5 virüs taramasindan kusursuzca geçen bu mIRC'in en büyük özelliği, sohbet ederken özelinize gelen reklam ve sizi rahatsız edeci davranışlarda bulunanlari size mesaj atmasini önlemektedir. mIRC çok sadece ve kullanışlıdır özellikle bir kanalda operatorluk yaparken "Antispam" botunu kullanarak kanaldaki reklam/inviter uzaklaştırabilirsiniz..
Script Download adresi: ==> www.tekLAN.us
Script'in direk download adresi: ==> http://mirc.teklan.us
Deneyin öneri şikayet ve buda olsa daha iyi olur dediğiniz yönleri bu başlık altına yazabilirsiniz. |
|
_________________ <?PHP
echo (" When the rain keeps falling can't you hear me calling? For somebody new Someone just like you ");
?>
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Enchanting
Best of TurkiyeForum

|
Script güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ama scripte toolbar ekleyerek(büyütülmüş, özel yapım toolbar'da olabilir.) daha güzel bir görünüm oluşturabilirdi. Ayrıca çeşitli özellikler (sağtuşlar, kullanıcı kontrol panelleri vs.) geliştirilerek daha güzel bir script yapılabilirdi. AntiSpam bot ve reklam önleyici ise çok harika olmuş.. |
|
|
_________________ yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
maXimuS
Fast Friend

|
evet şuanda istediklerinde yeniden indirerek görebilirsin  |
|
|
_________________ <?PHP
echo (" When the rain keeps falling can't you hear me calling? For somebody new Someone just like you ");
?>
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Enchanting
Best of TurkiyeForum

|
ben bir değişiklik göremedim ya da bende hata var. Ama genel olarak sade ve şık tasarımıyla güzel bir mIRC. Bende bir arkadaşımla mIRC üstüne çalışıyorum, inşallah ilerleyen zamanlar da ortaya mükemmel bir script çıkacak. Eğer script ile ilgili sorunları olan arkadaşlar varsa elimden geldiğince yardım edebilirim. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Hero
Quick Friend

|
Enchanting demiş ki:
Script güzel olmuş, ellerinize sağlık. Ama scripte toolbar ekleyerek(büyütülmüş, özel yapım toolbar'da olabilir.) daha güzel bir görünüm oluşturabilirdi. Ayrıca çeşitli özellikler (sağtuşlar, kullanıcı kontrol panelleri vs.) geliştirilerek daha güzel bir script yapılabilirdi. AntiSpam bot ve reklam önleyici ise çok harika olmuş..
Toolbar konusunda hakli olabilirsin, yalniz sunu dusun bu turkce bi mirc sade ve hos olsun istedik kanal oplarida kullanacagi icin spam bot ekledim baska bir koruma koymadim ki (bad-nick, flood korumasi) tembellige alismasinlar diye.. Ama genelinde begendigin ve sende scriptingle ugrasan biri oldugun icin dusuncelerin benim icin cok onemli.. Bu toolbar olayini tekLAN Pro Scriptte kullanabiliriz |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Bleda
New Friend

|
Bir de Pro'su geliyormuş .Güzel birşeyler olur inşallah.Bu script Türkçe mIRC olduğu için sade olması gayet normal bence . |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Enchanting
Best of TurkiyeForum

|
Anladım, senin düşüncende fena değil aslında. Script korumalarına güvenerekten yatanlar da olmuyor değil.. Bu arada tekLAN Pro için yardım edebileceğim bir konu varsa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
maXimuS
Fast Friend

|
tekLAN Pro Script Yakında  |
|
|
_________________ <?PHP
?>
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Enchanting
Best of TurkiyeForum

|
heyecanla bekliyoruz  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
BLACk__DeViL
Quick Friend

|
Script iyi hazırlayanlar biLgili daha ne olsunnnnnn.  |
|