Zeka Soruları forumunda yeni bi zeka oyunu mutlaka deneyin konu başlığının kısa özeti; http://www.kotuvepis.com/eglence/mat_met.htm burdan giriyoruz
işin sırrını çözen varsa yazsın altına hadi kolay gelsin ben çözdüm bakalım siz bulabilcemisiniz işin sırrını
harika birşey ya.hangi sayıyı tutup o işlemleri gerçekleştirdikten sonra gerçektende rakamın yanındaki işaretler çıkıyor.çok güzel.
_________________ Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır.
ab=10a+b olur a+b çıkaracagız bu sayıdan 9a oluyo direk her buldugunuz sayı 9 un katı oluyor dikkat ederseniz 9 un katlarında hep aynı harfler var her yenileyişinizde sadece harf değişiyor umarım anlamışsınızdır.
Tema: Parthenos (32227)
smacker09 bravo tebrik ederim
yalnız bikaç simge var 9 un katı olanların yanında hangisi olduğunu nerden buluyo
bu arada bikaç kez denedim ilk denediğim yanlış çıktı
_________________ Yapamadıklarımdan pişman olmaktansa...
yaptıklarımdan pişman olmayı tercih ederim!
9 un katları olan sayıların yanında hep aynı harfler var
bunun aynısı resimli olarak vardı
9un katlarına hep aynı resim denk geliodu
sonu hep aynı
işin sırrı başda verdikleri sayıların toplamı ve çıkarımında
o formülle hep 9un katı çıkıyor
güz-- demiş ki:
smacker09 bravo tebrik ederim
yalnız bikaç simge var 9 un katı olanların yanında hangisi olduğunu nerden buluyo
bu arada bikaç kez denedim ilk denediğim yanlış çıktı
sende sol tarafa bakmışsındır
çıkan sonucun sağındaki sembole bakmalıydın
9 un katları ile alakası yok mausla sembolun uzerine geldiginizde hafızaya alıyo mause en son hangi sembolun uzerine geldiyse o harf cıkıyo deneyin goreceksiniz
Ben bilerek üzerine koymadım mausu sayının ama yine çıktı
smacker09 demiş ki:
ab=10a+b olur a+b çıkaracagız bu sayıdan 9a oluyo direk her buldugunuz sayı 9 un katı oluyor dikkat ederseniz 9 un katlarında hep aynı harfler var her yenileyişinizde sadece harf değişiyor umarım anlamışsınızdır.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz