Aktüel » CNN Türk Güncel Haberler forumunda Yaşar Büyükanıt: "Adi bir saldırıya uğradım" konu başlığının kısa özeti; Yaşar Büyükanıt: "Adi bir saldırıya uğradım"
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Dolmabahçe'de yaptığı görüşmenin içeriğiyle ilgili iddialar konus...
Tema: Parthenos (32212)
Yaşar Büyükanıt: "Adi bir saldırıya uğradım"
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Dolmabahçe'de yaptığı görüşmenin içeriğiyle ilgili iddialar konusunda, "akıl almaz bir suçlamayla karşı karşıya kaldığını belirterek, bugün bu konuda dava açıldığını söyledi.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz