|
PC Yardım forumunda Yardim Acİl konu başlığının kısa özeti; Selam arkadaşlar ben pcimi formatladım ama bölümoluşturdan "D" sürücüsünü oluşturmayı unuttum "D" sürücüsünü oluşturmak için tekrar format atmama gerek kalmadn nasıl hallederim ban...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
ATIL_KURT
New Friend

Tema: Parthenos (32220)

|
Selam arkadaşlar ben pcimi formatladım ama bölümoluşturdan "D" sürücüsünü oluşturmayı unuttum "D" sürücüsünü oluşturmak için tekrar format atmama gerek kalmadn nasıl hallederim bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
fAtihAsi
Slow Friend

Uzaklaştırıldı

|
yeni bi harddısk alıcaksın bicimlendirip D yapıcaksın .
yada tekrar kendi harddıskını formatlıcaksın |
|
|
_________________ professionel izmit cocuqu
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Partition Magic diye bir program var onu araştır. |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
yenerr
New Friend

|
kardeş bilgisayarım simgesine sag tıklayıp ordan yönete tıkla ordan c sürücüsüne sag tıkla yeni bölüm ouştur olması lazım olmassa yaz bakarım |
|
|
_________________ Ask benim damarlarimda bir etki ben asik olmamki benimki sadece etkiye tepki...Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|