|
|
|
Yemek Tarifleri forumunda yalancı tavuk göğsü konu başlığının kısa özeti; 150 gr. margarin,
1 su bardağı un,
1 kaşık nişasta,
1,5 su bardağı şeker,
1 paket vanilin,
1 litre süt.
orta boy tencerede yağı eritin.. un ve nişastayı yağa ekleyip biraz kavurun. sonra kala...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
qreen
Fast Friend

Tema: Parthenos (27533)

|
150 gr. margarin,
1 su bardağı un,
1 kaşık nişasta,
1,5 su bardağı şeker,
1 paket vanilin,
1 litre süt.
orta boy tencerede yağı eritin.. un ve nişastayı yağa ekleyip biraz kavurun. sonra kalan malzemeleri de ekleyip yoğun bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin. ateşten alıp mikser ile birkaç dakika karıştırın. geniş bir borcam'a yayıp, buzdolabında soğutun. servis yapacağınız zaman tarçın ile süsleyin.. |
|
_________________ bendeki bu ateş sönmeden.. mevsim yazdan hazana dönmeden.. gözlerine uykular inmeden, göğsüne yatır beni düşlere götür beni..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
qreen
Fast Friend

Tema: Parthenos (27533)

|
 (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın)
 |
|
|
_________________ bendeki bu ateş sönmeden.. mevsim yazdan hazana dönmeden.. gözlerine uykular inmeden, göğsüne yatır beni düşlere götür beni..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|