|
Komikler forumunda Yalancı Karınca :)) konu başlığının kısa özeti; Kayserilinin bir anisi : Cocukken evimize karıncalar dadanmıştı. Evin neresinde olursa olsun en ufak ekmek kırıntısını dahi buluyorlardı. Her seyi denemiştik. Gaz yağı, kireç, karınca yemi, pudra... F...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
ComiC
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (28391)

|
Kayserilinin bir anisi : Cocukken evimize karıncalar dadanmıştı. Evin neresinde olursa olsun en ufak ekmek kırıntısını dahi buluyorlardı. Her seyi denemiştik. Gaz yağı, kireç, karınca yemi, pudra... Fakat bana mısın demiyorlardı. Bir plan yaptım. izledim bunlari, ekmek kırıntısını bulan karınca hemen diğerlerine haber veriyordu. Evin bazı yerlerine ekmek yerleştirdim. Bir karıncanın bulmasını bekledim. Karınca ekmeği bulunca diğerlerine haber vermeye gidiyordu. Ben de hemen ekmeği ortadan kaldırıyordum.. Tabii karınca yalancı duruma dusuyordu. Bir gunluk bir çalışma ile (ama belki 500 defa ekmegi koyup kaldirdim haberci karincayi kandirmak icin) haberci karıncaların hepsini yalancı duruma düşürdüm. Böylece artık, "Surda ekmek var" deseler bile kimse inanmayacaktı. ve aynen oyle oldu. Bir daha eve akrinca ugramaz oldu.
 |
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
kingarthur
Best of TurkiyeForum

|
abi ufacık kafada beyin muhafaza ediyo işte Allah ın i$i enterasan değil mi¿ |
|
|
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Karinca karincayi dahi yoldan cikartmislar, el insaf  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ShepneM
Best of TurkiyeForum

|
ehauahuahauaauh ) pratik zeka  |
|
|
_________________ bazı $eyler var kayıtsz kalmaya gelmez,affetmez..
kaçtğın yerde hiç olmaz belki derdine yanan.
farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her$eyi..
itiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlğa.
hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen kaybedersin.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
harbiden çok hoş... kayserilinin aklı işte  |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
IWAS
Best of TurkiyeForum

|
way be süper bi$i  |
|
|
_________________ Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|