| Yazar |
Mesaj |
CaGLa2
Misafir

Tema: Parthenos (32233)
|
Bilgisayariminin etkinlestirmesini hala yapamıyorum yaklasik 4 ay oldu daha öncede yazdiğim bir sorundu xp professional kurdum ama bilgisayarım cok kasti yavaslatti bende tekrardan xp home yukledim ama yinde etkinleştirmiyor...
şimdi ne yapmaliyim... |
|
En son CaGLa2 tarafından 06 Kasım 2005, 00:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
kingarthur
Best of TurkiyeForum

Tema: FI Subgrey (87)

|
eğer xp home orjinalse internet üzerinden etkinleşir kopya kurduysan
hiç uğraşma üstelik pro versiyonu yavaşlatıyor diye birşey yok ikiside aynı performansı verir |
|
|
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
CaGLa2
Misafir

|
kingarthur demiş ki:
eğer xp home orjinalse internet üzerinden etkinleşir kopya kurduysan
hiç uğraşma üstelik pro versiyonu yavaşlatıyor diye birşey yok ikiside aynı performansı verir
homede professionalda orjinal ama proff.. yavasladi bilmiyorum nedenini... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
dJ4
Co-Admin

|
bir bilgisayarı yavaşlatan işletim sisteminden önce binlerce faktör vardır çok genel bir çözüm yoluyla format atmaya gitmişsin ... işletim sistemine bahane bulma derim bence ... etkinleştirme olayı şöyle orijinal cd bile olsa o cdyi daha önce başka bir bilgisayar etkinleştirdiyse sistem o key'i tekrar kabul etmiyo hatta aynı anda bilgisayarınızın 5 ten fazla parçasını değiştirdiğinizdede etkinleşme işlemi gerçekleşmez ... etkinleştirebilmek için yeni bir orijinal cd satın almanız gerekir ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
ahmeteus demiş ki:
hatta aynı anda bilgisayarınızın 5 ten fazla parçasını değiştirdiğinizdede etkinleşme işlemi gerçekleşmez
hmm demek donanım bilgilerini tutuyor microsoft bunu öğrendiğim iyi oldu  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
salimcan22200
Best of TurkiyeForum

|
hoca bence etkinleşmemesinin nedeni orjinal olmamasıdır veya orjinalse bile baskasi onu etkin yaptıysa sen yapamazsın o yuzden baska bi lisanslı xp almak gerek ama pc ni kasan etmenleri tam olarak soyleyemem cunku neler yuklu sende onu bilmiyom |
|
|
_________________ Did My Time
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
kingarthur
Best of TurkiyeForum

Tema: FI Subgrey (87)

|
eğer gerçekten aynı sistemse ve hile olmadıysa microsoft u telefonla arayarakta tekrar etkinleştirme şansımız var  |
|
|
_________________ Ey Aşk! Üzülerek söylüyorum ki; Bu insanlar seni haketmiyor...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
salimcan22200
Best of TurkiyeForum

|
telefon numarasını biliyonmu bilader |
|
|
_________________ Did My Time
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
fenerligazimi
New Friend

Uzaklaştırıldı

|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
ya bende bi tane program var. tabii biras fazla legal olduğundan buraya ekleyemem. İstersen onu gönderebilirim |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|