Grafik ve 3D Tasarım forumunda Windows tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yapılan resmi konu başlığının kısa özeti; alttaki resim bildiğmiz Paint te tam 5000 saatte yapılmış
tek kelimeye helalll...
http://img89.imageshack.us/img89/2127/inanmam5000saatharcanarakpaintteyaplmct1.png
Uzaklaştırıldı Kayıt: 31 Temmuz 2006
Tema: Parthenos (37564)
Genckaptan
bana bak biz burda uydurma şeyler paylaşmıyoruz.
kaynağından alıyoruz dier forum sitelerindede bu resim hakkında söylenen şey o ki sanal alemde iimkansız bişey yoktur.paint bi resim programı ve herkes amatörce kullanmıyor.
eğer bu resimin hakkında başka bi bilgi yazsaydı o bilgiyi paylaşırdım fakat yazan şey 5000 saatte painnte yapıldıgı bende bunu arkadaşlarla paylaşma istedim kimsenin kimseye yutturmak istediği bi şey yok.
eğer sen buna inanmıyosanda güzelce yaz.yok aklınız kesiomu yok yutmayın gibi kelimeler kullanma düzgün bi şekilde"ben bunun böyle olduguna inanmıyorum"dersin olur biter..................... ben bu bilgiyi kendi kafamdan uydurmadım orda ne varsa onu paylaştımm!!!!!!!!!!
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz