Bu kadar da olmaz...

Futbol hakkında tüm konular.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1896
Kayıt: 09-11-2005 23:05

Bu kadar da olmaz...

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

İspanya karıştı... Athletic Bilbao Teknik Direktörü Jaiver Clemente’nin Barcelona’nın Kamerunlu futbolcusu Samuel Etoo’ya karşı kullandığı ırkçı ifadeler olay yarattı.

İspanya Milli Takımı’nın eski hocasının, önceki akşam Barça’ya 2-1 kaybettikleri maçta oyuncusu Unai’ye tüküren Eto’o için “Düne kadar ağaçta oynayanlar şimdi yere inip insanlara tükürüyor'' sözleriyle siyahi oyuncuyu maymuna benzetmesi büyük tepki topladı.

Yıldız golcü de Clemente’nin kendisinden özür dilemesi çağrısında bulundu. Daha önce de İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Aragones, Henry için, “Pislik bir zenci'' ifadesini kullanmıştı.

Eriksson’a destek...
İngiliz basını tarafından büyük bir oyuna getirilen milli takım teknik direktörü Sven Goran Eriksson, oyuncuların kendisine sahip çıktığını söyledi. İsveçli çalıştırıcı, başta kaptan Beckham olmak üzere Owen, Rooney ve Rio Ferdinand ile görüştüğünü ve tam destek aldığını açıkladı. News of the World gazetesinin muhabirleri sahte şeyh kıyafetiyle Eriksson’u tuzağa düşürmüş, deneyimli teknik adamın “15 milyon Pound’a İngiltere’yi bırakırım, Aston Villa’yı satın alın, size Beckham’ı getiririm'' sözleri Ada’da olay yaratmıştı.





Kaynak : AA
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir