Kadınlar,hiç değişmeyen bir zevkin değişebilir araçlarıdır.-Marcel PROUST
Yaşlandıkça erkeğin yüz hatları derinleşir,kadınların ki ise buruşur.-Goethe
Bir kadın otuz yaşına geldiğinde poposuyla yüzü arasında bir tercih yapmak zorundadır.-Coco CHANEL
Eğer kadın iyi bir şey olsaydı Tanrı'nın da karısı olurdu.-Sacha GUİTRY
Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır.-Seneca
Bir sevgilisi olan kadın melektir,iki sevgilisi olan kadın bir canavardır,üç sevgilisi olan kadın ise gerçek kadındır.-Victor HUGO
Tüm kadınların serveti iki bacakları arasındadır.-Honore de BALZAC
Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür.-Frıedrıch NİETZSCHE
Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-George Bernard SHAW
Bir sevgilisi olan kadın melektir,iki sevgilisi olan kadın bir canavardır,üç sevgilisi olan kadın ise gerçek kadındır.-Victor HUGO
guzel soylemis Victor HUGO
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
aşağılama falan yok, edebi yazımlarda özellikle şiirlerde tema vurgusu kuvvetli yapılır... ayrıca şiir de kadın ; görünür olanda gizli bir sır, olarak tanımlanmakta...
Eğer kadın iyi bir şey olsaydı Tanrı'nın da karısı olurdu.-Sacha GUİTRY
Kadınların saklayabildikleri tek sır,bilmedikleri sırdır.-Seneca
Tüm kadınların serveti iki bacakları arasındadır.-Honore de BALZAC
Erkek yüreğinin özünde sadece sertlik vardır,oysa kadının yüreği özünde kötüdür.-Frıedrıch NİETZSCHE
Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-George Bernard SHAW
Benim itirafim: Yine de ben kadinlari seviyorum
bu sözleri söylesen lere ben artık insan demiyorum.
[size=150][glow=red][b]Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
[/b][/glow][/size]