Haftanın Vizyon Filmleri

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Dreamer
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 99
Kayıt: 02-07-2005 17:41

Haftanın Vizyon Filmleri

Mesaj gönderen Dreamer »

Resim
Haftanın vizyon filmleri...
Bu hafta 5 yeni film sinema izleyicisi ile buluşuyor. 9 Eylül haftasında "Maske" geri dönüyor! Lawrence Guterman'ın yönetmenliğini yaptığı, Jamie Kennedy, Alan Cumming, Traylor Howard ve Bob Hoskins'in rol aldığı "Maske 2" (Son of the Mask), aksiyon, komedi ve fantastik ögelerin muhteşem bir buluşması. Daha fazla kötülük, daha fazla kargaşa, daha fazla sihir... Loki'nin maskesi, hiç bir şeyden kuşkulanmayan bir yetişkinin hayatını mahvettikten 10 yıl sonra, bu sefer bir bebeğin eline geçiyor.

Haftanın diğer filmi İngiltere yapımı bir dram. Ödüllü yönetmen Pawel Pawlikowski'nin imzasını taşıyan film Helen Cross'un aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanmış. "Aşk Yazım" (My Summer of Love), saplantı ve aldatma üzerine bir hikaye...

Haftanın vizyon filmlerinden olan "Sevgiyi Ararken" (Saving Face), romantizmin doruklarında geziyor. Alice Wu'nun yönettiği filmde Michelle Krusiec, Joan Chen, Lynn Chen ve Jin Wang rol alıyor.

9 Eylül haftasının bir diğer filmi ise "Scream" serisinin yönetmeni Wes Craven´dan, yerden 9 bin metre yüksekte geçen heyecan yüklü bir gerilim çalışması; "Gece Uçuşu" (Red Eye). ABD yapımı dramda Rachel McAdams, Cillian Murphy ve Brian Fox oyuncu kadrosunda.

Haftanın son filmi ise Walt Disney Pictures'tan fantastik süper kahramanların dünyasını konu alan Mike Mitchell imzalı bir gençlik komedisi; Kahramanlar Okulu (Sky High).

Maske 2 (Son of the Mask)

Aşk Yazım (My Summer of Love)

Sevgiyi Ararken (Saving Face)

Gece Uçuşu (Red Eye)

Kahramanlar Okulu (Sky High)


Kaynak: maksimum
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir