Malzemeler:
125 gr (yarım paket) margarin
3 fincan un
4 fincan şeker
1 adet vanilya
1 litre süt
Yapılışı: Margarini eritin ve unla beraber 5 10 dakika kavurun, şekeri ve vanilyayıda ekleyip şöyle bir karıştırdıktan sonra sütü ilave edin ve kaynamaya başlayana kadar güzelce karıştırın. Ocaktan aldıktan sonra mikserle 15 dk çırpın ve tepsiye dökün üzerini çekilmiş fındık ve tarçınla süsleyebilirsiniz. Sonrada dolaba koyun ve donmasını bekleyin. (En az 5 6 saat )
Not: Tavuk göğsünün tepsiden kolaylıkla ayrılması için tepsinin ıslak olması gerekiyor. Ayrıca sütü ilave ettiğinizde küçük un topakları oluşursa dert etmeyin mikserle karıştırdıktan sonra gayet pürüzsüz oluyor:)
En son Dreamer tarafından 04-09-2005 22:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.