Tavuk Göğsü

Bu forumda yemek tariflerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Dreamer
Quick Friend
Quick Friend
Mesajlar: 99
Kayıt: 02-07-2005 17:41

Tavuk Göğsü

Mesaj gönderen Dreamer »

Malzemeler:
125 gr (yarım paket) margarin
3 fincan un
4 fincan şeker
1 adet vanilya
1 litre süt

Yapılışı: Margarini eritin ve unla beraber 5 10 dakika kavurun, şekeri ve vanilyayıda ekleyip şöyle bir karıştırdıktan sonra sütü ilave edin ve kaynamaya başlayana kadar güzelce karıştırın. Ocaktan aldıktan sonra mikserle 15 dk çırpın ve tepsiye dökün üzerini çekilmiş fındık ve tarçınla süsleyebilirsiniz. Sonrada dolaba koyun ve donmasını bekleyin. (En az 5 6 saat )

Not: Tavuk göğsünün tepsiden kolaylıkla ayrılması için tepsinin ıslak olması gerekiyor. Ayrıca sütü ilave ettiğinizde küçük un topakları oluşursa dert etmeyin mikserle karıştırdıktan sonra gayet pürüzsüz oluyor:)
En son Dreamer tarafından 04-09-2005 22:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
IWAS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1961
Kayıt: 27-07-2004 15:27
Konum: Tekirdağ

Mesaj gönderen IWAS »

çok teşekkürler bu bölümü iyi değerlendirelim haklısın bende yemek yapmaya hevesliyim ama du bakalım nolcak sonumuz...
Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir