'Görevimiz Tehlike'de isyan çıktı...

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 1694
Kayıt: 16-09-2003 17:07
Konum: İstanbul
İletişim:

'Görevimiz Tehlike'de isyan çıktı...

Mesaj gönderen Alamut »

ResimÜnlü aktör Tom Cruise, ‘Görevimiz Tehlike’ filminde yalnız kaldı. Film için seçilen yönetmenle anlaşamayan oyuncular Carrie-Anne Moss, Scarlett Johannson ve Kenneth Branagh filmden ayrıldı.

Filmin şu anda kalan tek oyuncusu Cruise, Entertainment Weekly’ye yaptığı açıklamada, üçüncüsü çevrilecek ‘Görevimiz Tehlike - Mission Impossible’ ekibinin dağıldığını duyurdu.

Yapımın çekimlerinin gelecek seneye ertelendiğini ifade eden Tom Cruise, filmin oyuncu kadrosunda yer alan Carrie-Anne Moss (Matrix’in ‘Trinity’si), Scarlett Johansson (İnci Küpeli Kız) ve Kenneth Branagh’ın ayrıldıklarını söyledi.

SPIELBERG İLE ‘WAR OF THE WORLDS’
Bu oyuncularla çalışmaktan zevk alacağını, ancak artık bunun mümkün olmadığını dile getiren aktör, Steven Spielberg ile ‘War of the Worlds’ adlı film için hazırlıklara başladıklarını hatırlattı. Bu filmin kendisi için öncelik taşıdığını vurgulayan Tom Cruise, gelecek sene de ‘Görevimiz Tehlike-3’ için kamera karşısına geçeceğini belirtti.

CRUISE KADRODA KALAN TEK OYUNCU
Filmin kadrosunda kalan tek oyuncu olduğunu esprili bir dille tekrarlayan Cruise, “Kadroda bir tek ben kaldım. Şimdi filmin senaryosu hakkında yeni yönetmenimizle görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi.
Spielberg ile yeni hazırlıklarına başlanan filmin de kendisini heyecanlandırdığını kaydeden Cruise, “Film hem heyecanlı hem de korkutucu öğeler taşıyor. H.G. Wells’in kitabına tamamen sadık kalınacak” açıklamasında bulundu.

TELEVİZYON EKRANLARINDA SEVİLDİ
‘Görevimiz Tehlike’, bir dönem Türk televizyonlarında da milyonları ekran karşısına bağlayan 1970’lerin ünlü dizisinden beyazperdeye aktarıldı.
Tom Cruise, 80 milyon dolarlık ücretiyle Hollywood’un en çok kazanan aktörü unvanını eline geçirdiği filmde iki kez ajan Ethan Hunt karakterini canlandırdı.

REKORLARIN FİLMİ
Serinin ilk filmi 1996’da izleyiciyle buluşmuş, Tom Cruise bu filmde ünlü yönetmen Brian de Palma ile çalışmıştı. Film, dünya çapında 454 milyon dolarlık önemli bir gişe hasılatına ulaşmıştı.
John Woo’nun kamera arkasına geçtiği serinin ikinci halkası ise 2000 yılında gösterime girmiş, film 546 milyon dolarlık hasılatıyla rekora imza atmıştı.
‘Görevimiz Tehlike-3’ filminin yönetmenliğini üstlenecek Joe Carnahan, başrol oyuncusu Cruise ile anlaşamamış, ondan boşalan yönetmenlik koltuğuna ise Jeffrey Abrams oturmuştu.

A.A.
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin
Mesajlar: 4055
Kayıt: 24-06-2003 01:15
Konum: Real World

Mesaj gönderen dJ4 »

yazık olmuş özellikle carrie-ann matrixten sonra söylediği sözünü hatırlamış olsa gerek ;)
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir