BıRaK BeNi YalnızlığıMa...

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
_coolgirl_
Slow Friend
Slow Friend
Mesajlar: 17
Kayıt: 27-01-2007 01:22

BıRaK BeNi YalnızlığıMa...

Mesaj gönderen _coolgirl_ »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]



Herşey bitmişti .. BitiRmiştin..Oysa ben hiç bitirdiğine inanmamıştım ..Çünkü ben seni bitirmedim-BitiRemediM-..Kelimeler tükenmişti.. Söylicek sözümüz kalmamıştı aslında vardı da boğazımızda düğümlenmişti hep .. Söyleyememiştik birbirimize .. Sadece "Bitti" demiştin .. Sen beniM hayallerimdin .. Senin adını "AşK" koymuştum ben .. Bitirsen de senden beklemezdim bunu !!


NedeN ? demiştim Sana .. Bilirken seni böyle deliler gibi sevdiğimi .. yaşadığın nefese taptığımı neden "Bittİ" dedin .. Cevap veremedin .. Biraz suçlu o masum gözlerle gözlerime bakmaya halen nasıl cesaret ediyorsun ?.. Verecek cevabın yok değil mi ? Bir başkası olduğunu söyleyemedin değil mi .. Yolun sonundasın artık .. Söyle konuş boğazına düğümlenenleri söyle .. Saklama artık yeter biliyorum.. BiRi VaR!!!


Senden gelen herşeyi kabul ederdim ama biri varsa aramızda .. Bu şehrin karanlık sokaklarımda çığlıklarım yalnzlığıma .. Bu ayrılık akşamında isterdim ki yastığında halen sıcaklığımı hissetmeni .. Odanın duvarlarında hayalimi görmeni ama sen boşluğumu çabuk doldurmuşsun .. Çığlıklarım sana .. Çığlıklarım inandığım aşka .. Çığlıklarım aramıza girenlere ...

Şimdi ise geçmişsin karşıma masum bi suçlu rolünü bürünerek .. Bensizlik nasıl diyorsun ? ...

Anlatayım mı sensizliği ? ...Cesaretin var mı ?..

Sensiz bu soğuk şehirde o kadar üşüdüm ki sen başkalarını ısıtırken .. Sensiz boğuldum sessizlikte gözyaşlarımla .. Sensiz elimi tutan olmadı .. Sen gidince kaldırımlar daha da ürkütücü bir hal aldı .. Sensiz mutluluk oyunu oynadım .. Gözyaşlarımı tutamadım her sokağın başında ağladım .. Belki geçersin diye bekledim belki tutarsın elimi diye ..

SeN .. Başkalrını seçtin .. Sen benim kapımdan çıktın .. GiT .. Buna da alışırım sensizliği de yenerim ben ... Yeter ki çıkma karşıma görmiyeyim seni .. Hayalinle yaşarım ben .. DefoL .. BıraK Beni yaLnıZlığıMLa ...

Düzelten:DiLeMmA
Glfm

Mesaj gönderen Glfm »

sen boşluğumu çabuk doldurmuşsun...


Doldurmasın kimse, dolduramasınlar yüreğinin içindeki benim boşluğumu.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir