Üstüme alindim Ress sagolasin:) Yalniz olmadigimizi bilebilmek en güzeli..
evet bizim Türk kizlari burayi sevemiyor, cünkü oldukca bir kültürel farkliliklar da var. Insan bulundugu ortamam ayak uydurabilmeli, lakin bu kabullenmeyi gerektirmiyor. Ondan...
Evet Türk erkekleri de, Türkiye'den tercih ediyor, bu dogru. Anlasmali evlilik diyorsun, o konuyu hic sorma; is asmis, asmissssssss. Neler dönmüyor ki bir bilsen. Kabul eden etsin ama.. Ama, parayla satilir gibi, bu islerin düzenlenmesi igrenclik boyutunda..
Cherry sana gelince, seni cok iyi anliyorum ve tamamiyle katiliyorum sana. Pek zamanliymis canim 17!.. Ne diyim, akil fikir dagitilirkene nerde kalmis bu vatandaslarimiz.. Evet, hepsi mutlu olsun.. Ve umarim, aldiklari bu sorumlulugun artik bilincinde ve sorumlulugunda, onu tasiyabilecek yüreklilikte bu olaya kalkissinlar; kagitla bitmiyor malum. Yoksa bir imza nedir ki..
Güzelim, sen evde kaldi isen / onlara göre/, merak etme ben ' arsive kaldirildim ', ehhi
Hersey güzellesir, yeter ki bir avuc bahar olsun umut dolu yüreklerimizde ve bilincli yollarimizda ideallerimiz bize isik..