Baz insanlar vardır, çok çok özel bazı özellikleri taşır üzerine. Farkına değildir, ona söylenenleri anlayamaz bile ama içinden umut fışkırır, bilgelik dökülür kaleminden. Sözleri nur gibidir, çok şeydir. Farketmeden deva olur. Bir mucize gibi aramızda dolaşıp sevgisini sunar ve sadece bir gümseme bekler. Onu da vermessen "eywalla" diyecek kadar da alçakgönüllüdür. Kadındır, anadır, aşktır, insandır, mucizedir, nadirdir.....
Alamut bu yazının adı ne??bu bir kimliğin açılımı..kim diyicem ama cevabı bilerek....ben çok sulu göz oldum çok...bu aralar her duygusal kelime mıh gibi saplanıyor yüreğime,yoruldummu ne..yinede beslendiğim tek şey etrafıma dağıtabildiğim mutluluk...sağolasın,sağolasınız...
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
benim 1 tane dostum var ve bana yetiyo.önemli olan sayıca fazla olması değil gerçek olmasıdır
Birine sevginizin tümünü sunmak, asla sizi de aynı şekilde seveceğinin garantisi değildir. Sevgiye karşılık beklemeyin; sadece sevginin karşınızdakinin kalbinde büyümesini bekleyin; fakat olmazsa da, sizin kalbinizde büyüdüğüne emin olun!!!