Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
yha ona değer verip yazanmı suçlu kaile almayıp veda etmeden uyuyanmı suçlu yada cevap almadığı halde cevap verecek ümidiyle yazmaya devam edenmi hangisi sapık aceba bide böyle msn i açık bırakıp bunu teşir etmekten hoşlanan mı sapık yoksa değer verip sohbete layık görenmi aake gelme janım bu kumpaslara bana yaz konuşalım hehe muck_07 hot mail . com felan msn im ama yalnızca gündüzleri online hehe bye
extra yazdı:yha ona değer verip yazanmı suçlu kaile almayıp veda etmeden uyuyanmı suçlu yada cevap almadığı halde cevap verecek ümidiyle yazmaya devam edenmi hangisi sapık aceba bide böyle msn i açık bırakıp bunu teşir etmekten hoşlanan mı sapık yoksa değer verip sohbete layık görenmi aake gelme janım bu kumpaslara bana yaz konuşalım hehe muck_07 hot mail . com felan msn im ama yalnızca gündüzleri online hehe bye
Oho sene geçmiş üstünden bunun...Ayrıca bu olay mirc'te geçiyor msn de değil...Uyumadan önce msnden veda edip etmediğini biliyorsun heralde.Ayrıyetten cevap vermeyeceğini bilerek yazdım onları.Ortada sapık yokta saçma var gibi...
[size=75][color=grey][b]I found her...[/b][/color][/size]