Galatasar SaĞ GÖsterİp Sol Vuracak

Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
mad_emrah

Galatasar SaĞ GÖsterİp Sol Vuracak

Mesaj gönderen mad_emrah »

Portekizli futbolcu, G.Saray’dan çok cazip bir teklif aldığını, karar vermek için Dünya Kupası’nın bitmesini beklediğini söyledi.

GALATASARAY’ın transfer teklifinde bulunduğu Portekizli Maniche, sarı kırmızılı takıma gelebileceğini söyledi. Bonservisi Rusya’nın Dinamo Moskova Kulübü’nde olan ve geçtiğimiz sezon Chelsea’de kiralık olarak forma giyen Maniche, "Şartlarda anlaşırsak gelirim" dedi.

Portekizli futbolcu, menajerler Manuel Barbosa ve Bayram Tutumlu aracılığıyla aldığı teklifin son derece cazip olduğunu, ancak karar vermek için Dünya Kupası’nın bitmesini beklediğini sölledi. Halen Portekiz Milli Takımı ile birlikte Almanya’da bulunan Maniche, şunları söyledi: "Şu anda aklımda sadece Dünya Kupası var. Bundan başka bir şey düşünmek istemiyorum. Galatasaray’ın teklifi çok güzel. Kulübümle de anlaşma sağlanırsa gelebilirim. Fakat, kesin kararımı Dünya Kupası’ndan sonra vereceğim."

Portekizli yıldızdan olumlu sinyal alan G.Saray yönetiminin, Dinamo Moskova Kulübü’ne Çek futbolcusu Marek Heinz artı 2 milyon Euro para teklif edeceği belirtildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan menajer Bayram Tutumlu, "Henüz netleşmiş birşey yok. Görüşmelerimiz sürüyor. Ancak G.Saray Maniche’i, Maniche de G.Saray’ı istiyor" diye konuştu.
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir