Beşiktaş, Denizli Deplasmanında

Beşiktaş taraftarlarının buluşma noktası.
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Mesajlar: 5943
Kayıt: 24-01-2006 01:40
Konum: Konya

Beşiktaş, Denizli Deplasmanında

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Resim UEFA Kupası’na katılmayı hedefleyen Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi’nin erteleme maçında bugün Denizlispor’a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta Konyaspor’a yenilerek önemli 3 puan bırakan siyah-beyazlılar, Denizlispor önünde galibiyeti hedefliyor.

Denizlispor ile Beşiktaş arasında Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak maç saat 16.30’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Selçuk Dereli yönetecek. Ligin 19. haftasında oynanması gereken tüm maçlar olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmişti.

Beşiktaş, Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

CORDOBA’NIN DURUMU BELLİ DEĞİL
Sakatlıkları bulunan Mustafa Doğan ve Gökhan Zan takımdan ayrı koşu yaparken, sol üst adalesinde ödem meydana gelen Oscar Cordoba ile tedavilerine devam edilen Sergen Yalçın ve Ali Tandoğan çalışmaya katılmadı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, Oscar Cordoba’nın Denizli kafilesine dahil edileceğini, ancak oynayıp oynamayacağına maç saatinde karar verileceğini belirtti.

BEŞİKTAŞ’TA 6 FUTBOLCU EKSİK
Sakatlıkları bulunan Sergen, Ali Tandoğan, Mustafa ve Gökhan Zan ile statü gereği oynayamayacak Bobo ve Gökhan Güleç kadroya alınmadı. Bu arada teknik direktör Tigana, genç futbolcular Nail, Mehmet, Rıza ve Hakan’ı da kadroya dahil etti.

MUHTEMEL 11
Beşiktaş’ın karşılaşmaya, Cordoba (Murat), Ali Güneş, İbrahim Toraman, Koray, Çağdaş, Ahmed Hassan, Kleberson, Tümer, Mehmet, Jun ve İbrahim Akın’dan oluşan ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

DENİZLİSPOR İLE BEŞİKTAŞ 30. KEZBeşiktaş ile Denizlispor, yapacakları erteleme maçıyla birlikte ligde 30. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında 28 Ağustos 1983’te Ali Sami Yen Stadı’nda yapılan ve 3-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmayla başlayan rekabette, bugüne dek 29 lig maçı yapıldı. Bu maçların 18’inde siyah-beyazlılar sahadan galip ayrılırken, Denizlispor ise 4 galibiyet alabildi, 7 maç ise berabere sonuçlandı.

Geride kalan maçlarda Beşiktaş’ın toplam 51 golüne karşılık, Denizlispor 28 gol kaydetti. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı.

DENİZLİ’DEKİ MAÇLAR
Beşiktaş, genel toplamdaki üstünlüğünü, Denizli’deki maçlarda da sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Denizli’deki 14 maçın 8’ini kazanırken, 3 kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı.Denizli’de siyah-beyazlıların 25 golüne, yeşil-siyahlılar 16 golle karşılık verdi.

Geçen sezon Denizli’de yapılan maçı evsahibi ekip 3-1 kazanmıştı.


Kaynak: ntvmsnbc.com-
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
82gokhan

Mesaj gönderen 82gokhan »

denizli zor bir rakip... besiktas da sakatlar ... ertelenen bu maçtan sonra alınan
futbolcular var. cimboma da zor anlar yaşatan denizli, dişli bir rakip... umarım beşiktaş yener... :P
Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir