|
Nefret Ediyorum forumunda uyuz olduklarım.. konu başlığının kısa özeti; hangi dükkana girsen karşına bi adam dikilir ve yardımcı olmak ister ya. sizde ona 'öyle bakıyordum ben' dersiniz. ama adam hala israrla yardım etmek ister ve 'nasıl birşey isterdiniz', 'şöyle modelim...
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
huzunbaz
Misafir

Tema: Parthenos (32232)
|
hangi dükkana girsen karşına bi adam dikilir ve yardımcı olmak ister ya. sizde ona "öyle bakıyordum ben" dersiniz. ama adam hala israrla yardım etmek ister ve "nasıl birşey isterdiniz", "şöyle modelimizde var" vs..
bu tür dükkan sahiplerine uyuz oluyorum. bırakta gönlümce bakayım, rahat bırak azıcık.
bugün ve dün sokakta broşür dağıttım yani bir nevi çalışmış oldum. ama öylesine teyzeler, öylesine uyuz adamlar var ki, benim "buyrun", "buyur teyze" gibi söylemlerime rağmen yüzüme bakmayıp, elini uzatmayıp broşürü almayan tüm insanlara uyuz oldum. yani siz ortada dikiliyorsunuz, adam yanınızdan geçiyo, elini uzatmışsın sana bakmıyo bile.
hele bazı şüpheci teyzeler vardı ki -ne hikmetse- beni kapkaççı bile sandılar sanırım ki çantalarına sarıldılar yanımdan geçerken. ve yan yan baktılar böyle eheh..
çalışmak güzel ama yurdum insanı vurdumduymaz. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
fatih turan
Fast Friend

|
senin yaptığın işi bi gün ben de yaptım cidden adamın yüzüne bile bakmıyorlar ben de gıcık olmuştum dükkan sahiplerine gelince yorum yok |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
huzunbaz
Misafir

|
ben ilk zamanlarda (yani elime broşürü alıp sokağa çıktığım ilk dakikalarda) yüzüme bakmayanları dövmek istiyodum böyle elim kolum yerinde duramıyodu
sonrada alıştım. meğer kimse bakmıyormuş  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
fatih turan
Fast Friend

|
ben bir kere yaptım sonra bir daha yapmadım karizmayı cizdiriyoduk az kalsın |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
huzunbaz
Misafir

|
bence çalışmak hiçbir zaman karizmayı çizdirecek bir unsur değil.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
fatih turan
Fast Friend

|
ben calısıyorum zaten şimdiki işimden de memnunum |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
huzunbaz
Misafir

|
iş her ne olursa olsun istersen mendil sat yine de karizmayı yitirmessin bence. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
fatih turan
Fast Friend

|
dogru soluyosun allah bize ole işler yaptır masın |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
huzunbaz
Misafir

|
neden öyle diyorsun ki, namusunla mendil sat ama namussuzca banka hortumlama..
olay bu
mecbur kaldıktan sonra her iş yapılır.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
fatih turan
Fast Friend

|
yok sen beni anlamadın namusunla işine yap ama yine de ole mendil satmak yerine daha güzel bir iş yap seklinde dedim ben |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|