Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa   •   Forumlar   •   Yardım   •   Arama   •   Albüm   •   Kurallar   •   Linkler   •   Makaleler   •   Oyunlar   •   Sohbet   •   Üyeler   •   İstatistikler

Google

Şifreli Uydu Yayınları forumunda Uydu donanaımı ve yazılımı hakkında yardım konu başlığının kısa özeti; arkadaşlar evimde uydu antenim var bu receiver a hotbird deki şifreli kanalların yeni çıkan key leri yükleyip şifreli kanalları izlemek istiyorum bana gerekli donanım ve yazılımlar nelerdir bu işte y...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
ahmedov
New Friend
New Friend

Uzaklaştırıldı
Tema: Parthenos (37570)

turkey.gif

Mesaj Messageicon Tarih: 11 Temmuz 2005, 17:52   Mesaj konusu: Uydu donanaımı ve yazılımı hakkında yardım
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

arkadaşlar evimde uydu antenim var bu receiver a hotbird deki şifreli kanalların yeni çıkan key leri yükleyip şifreli kanalları izlemek istiyorum bana gerekli donanım ve yazılımlar nelerdir bu işte yeniyim hiçbir bilgim yok bana yardım ederseniz çok memnun olurum herhengi, açıklayıcı, dili anlayabileceğim türden olan site veya siteler varsa da ii olur simdiden çok çok teşekkürler Oops

Oylanmadı ahmedov offlineKişisel Galeri - ahmedovKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderMSN Messenger
Bu Başlık İçin Teşekkür Eden Kullanıcılar:
1 Kullanıcı bu başlık için teşekkür etti: hasanengin (26-01, 11:48), Teşekkürler ahmedov başlık için 
eRaN
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 11 Temmuz 2005, 23:55   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

güncel şifreleri http://www.turkiyeforum.com/viewtopic.php?t=3869 adresinden takip edebilirsin.
Yazım isteklerinizide cihazınızın marka ve modelini belirterek http://www.turkiyeforum.com/viewtopic.php?t=4068 adresinden yapabilirsin.

saygılar
 Oylanmadı eRaN offlineKişisel Galeri - eRaNKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
hasanengin
New Friend
New Friend

turkey.gif

Mesaj Messageicon Tarih: 28 Eylül 2005, 22:10   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

cihazın markası ne
 Oylanmadı hasanengin offlineKişisel Galeri - hasanenginKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönder
hasanengin
New Friend
New Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 10 Ocak 2006, 23:19   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

kurban bayramınızı kutlar nice bayramlar dilerim.tüm calışan
türkiyeforum ekibine,saygılar.
cihazın markası.sansui sf 6000
 Oylanmadı hasanengin offlineKişisel Galeri - hasanenginKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 1 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Duyuru: Tüm Üyelerimize Duyurulur (Davetiyeli üyelik hakkında) taNGo Duyurular 21 06 Ekim 2008, 10:27 Son Mesajları Gör
sebo
Yeni mesaj yok Sabit: Uydu Alicilari Ve Ekıpman Sorunlari ahmedov Şifreli Uydu Yayınları 47 03 Haziran 2006, 08:59 Son Mesajları Gör
ushuaia
Yeni mesaj yok Sabit: Günlük Uydu Frekans Haberleri ushuaia Şifreli Uydu Yayınları 78 17 Haziran 2008, 22:31 Son Mesajları Gör
buseiletisim
Yeni mesaj yok Sabit: Güncel Keyler uydu kanal şifreleri eRaN Şifreli Uydu Yayınları 250 14 Temmuz 2009, 11:45 Son Mesajları Gör
barmenmurat
Yeni mesaj yok Sabit: Silinen üyeler hakkında dJ4 Duyurular 18 17 Mart 2006, 02:47 Son Mesajları Gör
dJ4

Gizlilik Politikası Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2010 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat

Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
38748 Girişim engellendi.

phpBB Türkiye