Şifreli Uydu Yayınları forumunda UYDU da NTV nin avrupa maçları sorununun çözümü konu başlığının kısa özeti; bugün NTV ile görüştüm ve İspanya dan maçlarda yaşadığımız şifreleme sorununa karşılık bir şifre aldım .
Arkadaşlar yepyeni NTV şifremiz : A0 21 23 00 35 46 14 00
NOT : Bu şifre tamamı ile NTV nin...
Tema: Parthenos (32233)
bugün NTV ile görüştüm ve İspanya dan maçlarda yaşadığımız şifreleme sorununa karşılık bir şifre aldım .
Arkadaşlar yepyeni NTV şifremiz : A0 21 23 00 35 46 14 00
NOT : Bu şifre tamamı ile NTV nin kendisinden alınmış olup herhangi bir illegaliyet yoktur . Zaten şifrelemenin asıl hedef kitlesi biz değiliz
Tema: Parthenos (32233)
biss in işine gireecn bu keylerı menuden key girme yoksa muhtemel tuslarda bır yol veya bır tus vardır ben yumatu kulanıyorum ekrana 9339 yazıdıgım zaman key ekranı gelıyoo... orada biss sifreleme sistemı vardır... oraya girebılrısın...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz