|
Aşk/Sevgi forumunda Üşüyorum Yokluğunda.... konu başlığının kısa özeti; Sabah oluyor,bir gün daha ağardı hasretinin üstüne.Benim gözlerim yine uzaklara dalgın,yine kirpiklerimde tuz var.Tırnaklarım avuçlarıma kan oturtmuş,öfkeliyim,susuyorum ağlarken...
Aşka dair şarkıla...
|
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
sarı gelin
Angel

Tema: Parthenos (32233)

|
Sabah oluyor,bir gün daha ağardı hasretinin üstüne.Benim gözlerim yine uzaklara dalgın,yine kirpiklerimde tuz var.Tırnaklarım avuçlarıma kan oturtmuş,öfkeliyim,susuyorum ağlarken...
Aşka dair şarkılar çalmasın artık,acıtmasın yüreğimi..Yoruldum her şarkıda seni düşünmekten,seni bulmaktan,seni özlemekten..Derin nefesler çekiyorum içime,senin hasretini içime çeker gibi.Soluyamıyorum geriye,içimde kal diye..
Ne vardı bu kadar sevecek,yada ölesiye güvenecek...Aşk kimi güldürmüşki?Yada ne kadar olmuşki ömrü mutluluğun...Gözlerimdeki ışıltıyı yitirdim,yaşama sevincimi,umutlarımı,sitemlerimi,beklentilerimi yitirdim.Kendimi yitirdim sensizlikte..
Her sabah yeni bir role hazırlanıyorum,sahneye çıkacakmışım gibi..Bana en yakışan rengi giyiniyorum mavi....Hafif bir makyaj tonları mavi....
ve en sahte takımı takınıyorum evden çıkarken ..gülümsüyorum...Kıyametler kopuyor içimde,barış zamanında yaşadım en büyük harpleri..Fırtınalarda kaç gemi batırdım..
Aşıklara bakmıyorum artık,içimden bir şeyler kopuyor sanki..Yorumlayamadığım rengarenk bir tabloya bakar gibi oluyorum..Bu mutluluk resimleri gerçekmi???Hepsi sahtemi...İnanmıyorum artık,inanamıyorum.Yaşadığım sürece gerçekti...Oysa şimdi...
Gece olunca kaldır başını bak gökyüzüne...Kaç bakışım kaldı orada,yada kaç sabah doğan güneşe dokundum sen diye..Ben seni oralarda aradım,her zaman bulabileceğim ama asla seni göremeyeceğim yerlerde...
Sensizlik böyle birşey işte......ben tükeniyorum,hasretler çoğaldıkça....... |
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
Yokluğunda öldüm sandım. Martları çıkarttım takvimlerden, artık gece 01.30'lar da yok saatlerde. Sabah erkeden uyanıp fırına gitmek, kahvaltı hazırlamak da yok. Sen uyurken öperek uyandırmak da yok. Üşüyorum; bakışların kadar soğuk kalorifer petekleri. Üşüyorum; acıtıyor yokluğun. Fotoğraflarda avuntu, gözlerimde çiğ taneleri biriktiriyorum. Kocaman kalbimde kocaman aşklar büyütürken, kocam hayallere seni de sığdırırken tek darbede yıktın kağıt kuleyi. Daha sağlamını yapıyorum yerine merak etme. Artık kaldırımda oturup gidişini izlemek yok. Gelişini özlemek de yok. Lanetler ettim, sitemkar oldum gecenin korkutan karanlığına. Yılmadım, yorulmadım öpücükler bıraktım boğazın sularına. İster al ister alma. Ben buyum; üşüttün ama artık çok sıcak. Senden başka neyim varsa ittim elimin tersiyle, itilen de ben oldum, çok acı değil mi ? Ne yaptıysam boş ne yaptıysam anlamsız ne yaptıysam senin içindi oysa. Anlamak zor zannaat, anlaşılmaksa imkansıza eşdeğer. İyi ki vardın, iyi ki yaşadım, iyi ki yaşattım, iyi ki YAŞIYORUM. Üşümek bile güzeldi yokluğunda, artık gelme olur mu. Sen yokken acı vardı, sen varken daha büyük acılara gebe yaşamak istemiyorum. Yolun açık olsun bıcır, hayattan demir aldığın zamana kadar... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
dJ4
Co-Admin

|
Üşüyorum ödünç ver ellerini, Üşüyorum üstüme ser yüreğini, Sağ yanım dertli, Sol yanım dertli, Savur gönlüme yangının küllerini ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
üşüdüm üstümüü örtsenee anneee ;Pp:) |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
EcCeNtRiC_girL demiş ki:
üşüdüm üstümüü örtsenee anneee ;Pp:)
Her şeyle dalga geçmezsen daha hoş olacak sanırım küçükhanım. Ne dersin? |
|
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Üsüyorum yoklugunda, beni özlemlerle sar.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
taam daa ne kısıosun  |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Nefret
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
yoklugunda ac kaldim susuz kaldim terketmedi sevdan beni. |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Ü$üyorum yoklugunda, bana bir parcacik sabirini ver... Acilarimi sar gülü$lerinle.. Bir parca umutlarini payla$tir, gözlerim i$ildasin.. Sensiz dar buralari.. Bu $ehir bo$, anlamsiz...
Icim cok kirik, ü$üyorum sensiz dostum... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
Kapat gözlerini, pencerenin kenarından bakabildiğin kadar yakına bak. Herşey o kadar yakın sana. Çığlık çığlık sevgiler yanıbaşında. Her zaman, her zaman... |
|
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|