Sinema/Tiyatro forumunda Tutku.. konu başlığının kısa özeti; arkadaslar tutku filmi cogu ulkede ii veya kotu elestirilere maruz kaldi ilgili haberleri yaziyorum sizinde yorumlarini bekliyorum..
28 Şubat 2004
'Tutku' ABD vizyonunu sarstı
Mel Gibson'u...
Tema: Parthenos (32231)
arkadaslar tutku filmi cogu ulkede ii veya kotu elestirilere maruz kaldi ilgili haberleri yaziyorum sizinde yorumlarini bekliyorum..
28 Şubat 2004
"Tutku" ABD vizyonunu sarstı
Mel Gibson'un daha senaryo aşamasında tartışmalara yol açan filmi Tutku/Passion vizyona girdiği ilk gün tam 26.6 milyon dolar hasılat yaparak yeni bir rekora imza attı. İsa'nın ölmeden önceki son saatlerini anlatan film, seyirciden büyük ilgi görürken film eleştirmenlerini ikiye böldü.
19 Ekim 2003
Mel Gibson, yeni filminin adını değiştirmek zorunda kaldı!
Mel Gibson henüz tamamladığı ve Paskalya'dan önce vizyona sokmayı planladığı, İsa'nın son birkaç saatini anlatan yeni filmi "The Passion"un ("Tutku") adını, isim haklarının Miramax şirketinin elinde bulunması nedeniyle "The Passion Of Christ" ("İsa'nın Tutkusu") olarak değiştirmek zorunda kaldı.
16 Haziran 2003
Mel Gibson'a özür
Yeni filminin konusunu açıklamasıyla birlikte Yahudi ve Katolik organizasyonlar tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Mel Gibson biraz rahat nefes alabildi. İsa'nın son 12 gününü anlatacağı yeni filmi Tutku/The Passion'ın Yahudi karşıtı ve Katolik öğretilere uygun olmadığı dedikoduları nedeniyle kendisini savunmak zorunda kalan Mel Gibson'dan ABD Katolik Piskoposluğu Koferansı'nda özür dilendi.
_________________ Everything that has a beginning has an end...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz