|
|
|
Gelişen Teknoloji forumunda Türkiye'nin ilk masaüstü TV yayını başlıyor konu başlığının kısa özeti; Doğuş Yayın Grubu tarafından geliştirilen Sipru test yayına başladı. Yeni bir internet yayın platformu Sipru ile internet üstünden TV izleyip, radyo dinlenebiliyor, TV seyrederken aynı anda chat yapıl...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (27533)

|
Doğuş Yayın Grubu tarafından geliştirilen Sipru test yayına başladı. Yeni bir internet yayın platformu Sipru ile internet üstünden TV izleyip, radyo dinlenebiliyor, TV seyrederken aynı anda chat yapılabiliyor.
İSTANBUL - Doğuş Yayın Grubu yeni bir internet yayın platformu geliştirdi. Türkiye’nin ilk masaüstü TV yayını sağlayan Sipru, 8 TV, 11 radyo kanalı, kullanıcılar arası sohbet ve haber hattı ile test yayına başladı.
Sipru ile TV ya da radyo izlerken, aynı anda ‘sohbet’ yapmak, günün tüm gelişmelerinden anında haberdar olmak mümkün.
Sipru’nun haber hattı kişiselleştirilebilir; tüm gelişmelerden veya sadece istenilen konulardan haberdar olmak da mümkün.
NEDEN BETA?
Henüz dünyada son derece yeni bir teknoloji üzerine kurulan ve kullanıcıların ücretsiz olarak faydalanacağı bu uygulamanın sorunsuz olması için, kullanıcılar sürecin parçası olacak.
Test yayını süresince kullanıcılar sistemde yaşadıkları sorunları, çözüm önerilerini ve hatta yeni fikirlerini yazarak, diğer kullanıcılarla ve Sipru teknik ekibiyle paylaşabilecek.
Sipru teknik ekibi, karşılıklı görüş alışverişi için mesajınızı bekliyor.
http://www.ntvmsnbc.com/news/418388.asp |
|
Tanrım nereye baksam yeşil kasırgalar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Enchanting
Best of TurkiyeForum

|
Ben çok iyi bir gelişme olarak görüyorum. Bazen öyle haller oluyor ki, bilgisayarda kalmam gerek ama televizyonda da harika bir film.. İyi oldu bu.. |
|
|
_________________ yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
fatbrothers
New Friend

|
bencede çok güzel bi gelişme özellikle cnbc-e de dizilerimi kaçırmıcam bundan sonra,ama bi sorum olucak programı indirdim kurmuyo disk alanı yetersiz dio programı9n sitesinde 20mb yeterli dio benim 4 gb war ama kurmuyo bilginiz varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
bmw3er
Super Friend

Uzaklaştırıldı

|
güzel bi gelişme olmuş... |
|
|
|
     |
 |
darkhero
Slow Friend

Uyarılar : 1

|
zaten war dı ya:S ben goruyorum bazen bil dan tW. izliolar ama tw kart lazım sanırsam.. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
bmw3er
Super Friend

Uzaklaştırıldı

|
türkçeye özen göster bi uyarıyla bitmez bu iş sonra... |
|
|
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|