|
Basketbol forumunda Türkiye Kupası'nda eşleşmeler konu başlığının kısa özeti; Türkiye Kupası'nda eşleşmeler
Basketbolda 2006-2007 sezonu Tadım Erkekler Türkiye Kupası karşılaşmalarının grup kuraları İstanbul'da çekildi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekim...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
ushuaia
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32229)

|
Türkiye Kupası'nda eşleşmeler
Basketbolda 2006-2007 sezonu Tadım Erkekler Türkiye Kupası karşılaşmalarının grup kuraları İstanbul'da çekildi. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde, Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan 16 takım, 4'erli 4 grupta eşleşti.
Konya, Manisa, Adapazarı ve Samsun'da 28 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında tek devreli lig usulüne göre yapılacak maçlarda gruplar şöyle oluştu:
(A) Grubu: (Konya)
Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş Cola Turka, TOFAŞ, Mersin Büyükşehir Belediyesi
(B) Grubu: (Samsun)
Selçuk Üniversitesi, Bandırma Banvitspor, Türk Telekomspor, Beykoz
(C) Grubu: (Manisa)
Darüşşafaka, Efes Pilsen, İstanbul Tekelspor, Casa TED Kolejliler
(D) Grubu: (Adapazarı)
Galatasaray Cafe Crown, Alpella, Pınar Karşıyaka, OYAK Renault
Gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar daha sonra, 20-22 Nisan 2007 tarihlerinde yapılacak Tadım Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Finali'nde mücadele ederek kupaya uzanmaya çalışacak.
Kaynak : AA |
|
_________________ Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.
Nietzsche
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|