İnternet Oyun, Video ve Animasyonları forumunda Türkiye Böyle Tanıtılır ! konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar sizlere ülkemizin tanıtımı için yapılmış güzel bir web sayfası sunuyorum , lütfen izleyin ve görüşlerinizi bildirin... :)
http://www.goldenhorn-rotary.com/ercu/ERCU_FLASH_tur.html
Em...
ersines ben senin izlediğine inanmıyorum çünkü yedi dakikalık bişey değildi anlaşılan ya azcık izleyip bu beni sarmaz diyip kapattın ya da hiç bakmadan yorum yazdın!!!! !! !! !!
bunun aynısını daha önce ben paylaştım benden sonra biri daha paylaştı bu üçüncü başlık oldu. neyse fazla başlık göz çıkarmaz deyiminden yola çıkalım )
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz